שאלה

שאלה

אני וחבר שלי רוצים להתחתן .הוא גרוש ואחכ יש לו ילד מחברה שלו לשעבר שהם לא נישאו מעולם,אני רווקה. היינו ברבנות כדי להרשם לנישואין ואמרו לנו שעד שהחברה לשעבר לא תבוא להצהיר שהם לא ביחד אין אפשרות שנתחתן.האם מישהו נתקל במצב כזה?או מה עושים?לחתום היא לא תבוא כי היא רוצה אותו בחזרה.

גובאני4

New member
אני הייתי ../images/Emo4.gif

שוקל ומשכלל,אולי באמת כדאי לך לשיר אותו שם,בחוצה אצל חברה מהיסטוריה.??
הה.? מה את לגיד בשעה כזאת..?

דעה אישית

ממסד שרוצה פתק מההורים איננו ממסד שמכבד אותי ולכן גם לא רואה שום סיבה להכניס עצמי תחת חוקיו...

קטי30

New member
צרות בצרורות../images/Emo4.gif

חמודה , לזה את קוראת צרות
או שיש עוד "הפתעות" מה שהרבנות מבקשת ממכם זה מקובל ואת לא היחידה מכירה עוד כמה שנאלצו להשיג את "האישור" מהאקסית. אצלך זה לא פשוט כי היא עוד רוצה אותו בכלל חושבת שאת מכניסה ראש בריא למיטה חולה אבל קוטנתי מלתת לך מוסר רק שהעתיד עם אדם כזה יכול באמת להיות דיי מתאים לניק שלך

קטי30

New member
כל מקרה לגופו../images/Emo70.gif חתונה אזרחית זה

נקרא סוף טוב
זה מה שעשו הזוג שהרבנות "שמה להם רגליים" והזוג השני שהכרתי האקסית לא היתה לה בעיה לתת להם פס אבל הם התגרשו תוך פחות משנה מה שנשאר זה לנסות להבין סוף סוף טוב מה הוא
ד"א לא בהכרח שמה שטוב לאחרים יהיה טוב לך
שבת שלום

גובאני4

New member
ואת מה את ../images/Emo46.gif

מתערבת.? מה את קופצת.?? ולמה את לא ישנה.??? ומי מצחיק אותך כשאת עצובה.??????????? הא???????????????? מייייי..???????????

קטי30

New member
../images/Emo12.gif

צ'וגע אחד כמעט ביהלת אותי אני מודה
ושבת שלום

הערה לעונים...

זו לא עזרה להגיד לה שהיא מכניסה את עצמה למיטה חולה כשהיא כבר בקשר הזה עד כדי שיקול נישואין שאלה שאלה התייחסו לכאן ועכשיו וזו תגובתי אליך... אם ברצונך להנשא כדת וכדין עליך לעשות את הצד הנדרש - לבקש חתימה לא ניסית - לא ידעת התחילי בתהליך השגת האישורים הנדרשים אין לך הרבה ברירות אלא אם כן תחליטי להנשא אחרת חייך מתנהלים עם קשיים ושום דבר לא מקרי - הלחמי אם שלי- יהיה שלך הימים יגידו

רק דבר אחד אני לא מבינה

למה ברבנות? למה להכניס ראש בריא למיטה חולה? את צריכה מסמך?תתחתני אצלי,אני אתן לך אישור

למעלה