שאלה

jonXD

New member
שאלה

נראה לכם שלהקה שמשלבת ניו מטאל עם רוק פוגרסיב וכלים אוסטרליים מסורתיים (כמו נבל פה) יכולה להצליח?

הוד11

New member
תשמע

תלוי אם אתה מדבר על הארץ או חו"ל והאמתי שגם פרוג מטאל וגם נו מטאל זה שני סגנונות שמשלבים בתוכם סגנונות כך שאני לא יודע אם זה יותר מידי שילובים

epitaph

New member
לדעתי, פשוט אי אפשר לדעת...

פעם, כשעוד הייתי תמים הייתי אומר לך שאם ללהקה היתה כישרון אז לא משנה איזה סגנון הם היו מנגנים הם היו מצליחים. היום כשאני טיפה פחות תמים אני אומר לך שלא צריך גם כישרון אלא לדעת לפרסם את עצמך, להיות אסרטיבי, המון מזל וגם קשרים לא הזיקו לאף אחד.

Caraya

New member
תשמע

להקה זה לא מוצר, אתה לא עושה סקר שוק לפני שאתה מקים להקה כדי לראות אם יש ביקוש ללהקה כזו. אין לי מושג אם להקה כזו יכולה להצליח. לאף אחד אין מושג, כי זה תלוי בסופו של דבר בכישרון של כל מוזיקאי לחוד ובכישרון שלהם לתפקד בלהקה. אני לא יודע למה אתה שואל את זה, אבל אם אתה מתלבט האם להקים להקה כזו או לא: פשוט תעשה מה שאתה רוצה! בא לך להקה עם חמישה מתופפים? ארבעה באסיסטים? בא לך ביצוע של Smoke On The Water על דידג' ונבל פה? לך על זה, ואת השאלה האם הציבור יאהב את זה או לא תשאיר לחברת התקליטים.

jonXD

New member
האמת שמה שהתכוונתי לנסות זה עם דידג

ונבל פה

LEATHER REBEL

New member
מן המפורסמות הוא...

שהמון פעמים דווקא מי שהתקשורת אמרה עליו שאין לו סיכוי להצליח, דווקא הצליח בגדול. חוששני שדעתי האישית לא משחקת כלל תפקיד בעניין.

הוד11

New member
ואלה שהתקשורת הכתירה

מבעוד מועד נחלו כשלונות חרוצים (רשימה חלקית- שי עמר, פוצ', הראגטון שנכתב בשנת 2004 באיזה עיתון שיכבוש את העולם ולא יותיר מקום לז'אנרים האחרים, אלה רק דברים שקראתי בעיתון, יש עוד כל כך הרבה מקרים)

למעלה