שאלה..

יערונת90

New member
שאלה..

אני עוד שבוע וחצי בערך מסיימת טירונות ואני הולכת להיות רכזת כוח אדם מישהוו יודע אם עוברים קורס בשביל זה? כי חלק אומרים ככה וחלק אומרים שזה הפך להיות הכשרה תוך כדי התפקדידד...

יערונת90

New member
..

אני יודעת שפעם בטוח היה צריך לעבור קורס אבל עכשיו אמרו ששינו את זה... נקווה שאת צודקתת

Amazing18

New member
תוך כדי תפקיד..

זו שמשתחררת תעשה לך חפיפה קלה. תתכונני למושג הבא, שאותו את הולכת לעשות כל היום דו"ח 1 ;) שירות קל ומהנה!

Amazing18

New member
חחח חמודה ../images/Emo9.gif

אממ דו"ח 1 זה .. נכון בטירונות עושים מצבות וזה? אז דו"ח 1 כל יחידה/אגף בבסיס שלך יצטרך למלא את דוח הנוכחות של החיילים ובסוף יעביר לך [לשלישות] ותצטרכי לעשות מצבה ענננקיייתת לכל חיילי הבסיס :) יתרון? את מכירה את כולם. חיסרון? זה עבודה שחורה:)

יערונת90

New member
אוייי לא

חחח איזה סיוט זה נשמע לא עשיתי מצבה אפילו פעם אחת אני שונאת את זהה חחח

Amazing18

New member
זה שטויות..

זה נחמד וגם לא בטוח שאת תעשי את זה, למרות שדוחפים את לצעירות שבד"כ מגיעות לשלישות. לאט לאט תתחילי לעסוק ביותר דברים מעניינים שעוסקים בכו"ח אדם. חוץ מזה שהיציאה לקורס קצונה מאד קל מהתפקיד שלך, אז.. :)

יערונת90

New member
חח נקווה שזה לא יפוול עליי:)

אבל בקטנהההה... אבל לא נראה לי שאני יכולה לצאת לקצונה כי הקבא שלי לא משהוו חחח

Amazing18

New member
תתאמצי..

חשבת פעם שתוכלי להחזיק M-16 ארוך וכבד [!!!!] ולהביא מקבץ של חצי סנטימטר בפעם הראשונה שאת נוגעת בנשק? לא, נכון? הכל אפשרי..:]

יערונת90

New member
....

חחחח בפעם הראשונה שהחזקתי אותו כמעט נשרו לי הידיים!! איזה סיוט זה נראה מה יהיההה יש מצב להכל:)

יש קורס!!

קורס רכ"א מתקיים בבה"ד 11. וזה בדוק ובטוח, עשיתי קורס ת"ש בבה"ד 1 ובמקביל אלינו גם נארך שם קורס רכזות כח אדם (רכ"א).

שכחתי להוסיף

יש משהי שאני מכירה שהיא בקורס רכ"א הנוכחי.... ועוד חברה שמחכה לקורס הבא... אז ככה שזה די ודאי העניין של הקורס...

קורס זה כיף!!!

נכון שהייתי בת"ש אבל מממממממש נהניתי ולא רציתי שהקורס ייגמר ואני מתגעגעת לקורס!! נראה לי שיצא לך לסגור שבת אחת. הקורס שלי היה 10 שבועות וסגרנו רק שתי שבתות, רכ"א זה קורס קצר, אני לא זוכרת כמה זמן בדיוק...

יערונת90

New member
בטח זה יהיה חודש בערך...

רק בגלל שסוגרים שבת אני לא רוצה:( ואיך המשמעת וכל זה בקורס? כמו בטירונות או פחות נורא?

Amazing18

New member
טוב, מוזר

2 חברות שלי רכ"איות ולא עברו קורס. בכל מקרה, באמת שקורס זה אחד הדברים. זה לא כמו טירונות.. אמנם יש משעמת וכל זה אבל זה נהיה יותר סחבקי כזה [חחח OMG אנ'לא מאמינה שהשתמשתי במילה הזו כרגע..]. את באמת תהני :) אח"כ זוכרים רק ת'טירונות ות'קורס. בסדיר סתם משעמם..

למעלה