אני עוד שבוע וחצי בערך מסיימת טירונות ואני הולכת להיות רכזת כוח אדם מישהוו יודע אם עוברים קורס בשביל זה? כי חלק אומרים ככה וחלק אומרים שזה הפך להיות הכשרה תוך כדי התפקדידד...
אממ דו"ח 1 זה .. נכון בטירונות עושים מצבות וזה? אז דו"ח 1 כל יחידה/אגף בבסיס שלך יצטרך למלא את דוח הנוכחות של החיילים ובסוף יעביר לך [לשלישות] ותצטרכי לעשות מצבה ענננקיייתת לכל חיילי הבסיס יתרון? את מכירה את כולם. חיסרון? זה עבודה שחורה
זה נחמד וגם לא בטוח שאת תעשי את זה, למרות שדוחפים את לצעירות שבד"כ מגיעות לשלישות. לאט לאט תתחילי לעסוק ביותר דברים מעניינים שעוסקים בכו"ח אדם. חוץ מזה שהיציאה לקורס קצונה מאד קל מהתפקיד שלך, אז..
נכון שהייתי בת"ש אבל מממממממש נהניתי ולא רציתי שהקורס ייגמר ואני מתגעגעת לקורס!! נראה לי שיצא לך לסגור שבת אחת. הקורס שלי היה 10 שבועות וסגרנו רק שתי שבתות, רכ"א זה קורס קצר, אני לא זוכרת כמה זמן בדיוק...
2 חברות שלי רכ"איות ולא עברו קורס. בכל מקרה, באמת שקורס זה אחד הדברים. זה לא כמו טירונות.. אמנם יש משעמת וכל זה אבל זה נהיה יותר סחבקי כזה [חחח OMG אנ'לא מאמינה שהשתמשתי במילה הזו כרגע..]. את באמת תהני אח"כ זוכרים רק ת'טירונות ות'קורס. בסדיר סתם משעמם..