שאלה ...

• פותח הנושא VDM
  • פורסם בתאריך

VDM

New member
שאלה ...

רציתי לדעת אם יש פה מישהו שלומד או למד אדריכלות בארץ , אום כן הייתי שמח לדעת מה הוא הגיש בתור תיק עבודות. מכיוון שאני מנסה עכשיו להיתקבל לאוניברסיטת תל-אביב, והחלק החשוב ביותר בתנאיי קבלה הוא תיק העבודות. תודה מראש.

Secular

New member
זה לא אני,אבל יש מישהו...

אחד מחברי הפורום בכינוי four seasons(ארבע עונות)-ושמו מתי עלה,אם אני לא טועה יש לו תואר באדריכלות.

VDM

New member
תודה...

תודה רבה על עזרה, אני מכווה שFOUR SEASONS יראה את ההודעה גם וישיב לי. אגב למה אתה לא, ראיתי שאתה דווקא די מתמצה , ואוהב את הנושא.

Secular

New member
הסיבה היא די פשוטה...

רק לפני חודש היה לי יומלדת 18,כך שתואר באדריכלות/הנדסה לצערי אי אפשר לעשות בגיל הזה.

four seasons

New member
הבהרה ומזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif

אין לי תואר ראשון באדריכלות, אני סטודנט לתואר ראשון בפילוסופיה ומוסיקה, אני חובב אדריכלות ופעיל בעמותת "ת"א בשביל אופניים" אוף טופיק בימים אלו מבוצע בת"א פרוייט התקנת 250 מתקני חניה לאופניים ברחבי העיר ההיסטורית והסתיימו כמה עשרות ק"מ של שבילי אופניים ומי שרוכב/ת על אופניים מוזמנים למסע קריטית שתצא מכיכר רבין ב13:30 ביום שישי הקרוב, רכיבה ברחבי העיר על אופניים שמתבצעת באותו זמן ברחבי אירופה וארה"ב, הזדמנות לצפות בגורדי שחקים של העיר, האירוע ללא תשלום והוא מתקיים מידי יום שישי בסוף כל חודש.

danezeq

Member
יש לי המון מה להגיד בנושא הזה!

לא ידעתי שאתה פעיל בעמותה הזאת! תמיד רציתי לדבר עם אחד הפעילים שלה! תמיד כשאני הולך ברחוב אני מדמיין איך הייתי תוקע בו שביל לאופניים! ויש המון פתרונות שאני מגלה כשאני חושב על זה מה שמך אגב? אני לא זוכר אם אמרת את שמך - אולי שכחתי

four seasons

New member
הי../images/Emo13.gif

שמי מתי עלה, אתה מוזמן למשרדים, או לאחד הפגישות, או אם אתה בתל אביב ביום שישי הקרוב 13:30 בכיכר רבין, אם אתה רוצה אתה יכול למסור לי מסר בתפוז ואני אתן לך פרטים.

אושר מ

New member
עונותושקה:)

הייתי צריכה לנחש שאתה לומד מוסיקה... מה זו האגודה הזו בכלל? כנראה שבתור נאנ תל אביבית, אני לא מכירה את הדבר הזה:)

four seasons

New member
../images/Emo24.gif

העמותה הוקמה לפני 7 שנים ע"י כמה מטורפים ומטורפת, הפעולות הראשונות, מסע קריטית רכיבה ברכבי העיר בכל יום שישי אחרון לכל חודש, עיתון ופרוייקטים כמו מסלולים בטוחים לבתי ספר, סימון אופניים מפני גניבה בשיתוף עם משמר האזרחי בהתחלה לא התייחסו, אבל זה השתנה, היום יש צוות אופניים בעירייה, נסללו מעל ל40 ק"מ של שבילים, תמרורים, סימון מעברים על הכביש בין שביל לשביל, בימים אלו מפוזרים כ250 מתקני חיניה לאופניים מהיפים ביותר ביחס לערים כמו אמסטרדם, לונדון, פריז, ניו יורק, הכוונה להגיע ל80 ק"מ, היום עובדים על חיבור השבילים מהעיר ההיסטורית לתחנת רכבת מרכז, לאוניברסיטת ת"א ולתחנה מרכזית חדשה, כל גשר לכלי רכב או להולכי רגל מתחשבים באופניים, בפארק הירקון עומדים לבנות לאורך נחל הירקון שלושה גשרים להולכי רגל + אופניים, סליחה על האף טופיק האכזרי.

למעלה