שאלה

שאלה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3308436,00.html כנסו לזה-יש את החידון של YNET לגבי המופע המשותף עם משינה וצריך לזהות 2 שירים אחד של משינה אחד של פורטיסחרוף. את השיר של משינה זיהיתי נכון-"הכל עוד אפשרי" ולגבי השיר של פורטיסחרוף רשמתי שזה "בסוף של יום". מישהו יכול לאשר\להכחיש? ואם לא,אז מה השיר?

אתה רוצה לקנות טלקסטר 68?

אחלה גיטרה! זה כמובן לא בסוף של יום, שנפתח במין צפצפופים מוזרים כאלה, מה גם שהשיר הנ"ל הוא בגירסאת הופעה, בעוד שבסוף של יום לא יצא אף פעם על דיסק הופעה (על המשמרת יצא רק השנה). זהו, אני לא אתן לך יותר מדי רמזים, אבל מצד שני אני גם לא אגלה. המלצה שלי? לך תקנה את "כשהגיטרה מנסרת את הלילה", תהנה מאלבום דגול (לדעתי, יותר ממכונת הזמן אבל זו שאלה של טעם) וגם תוכל למצוא את התשובה (סטוגודוש)

זה היה נשמע לי כמו קטע מתוכנית

טלוויזיה הדיבורים בהתחלה ואני יודע שבסוף של יום זה שיר מתוך איזה סרט או תוכנית טלוויזיה,בגלל זה קישרתי.

אתה מתבלבל בין שני שירים מהאלבום

החדש, בסוף של יום הוא לא שיר משום תכנית טלוויזיה, הוא גם לא יצא בתור סינגל אלא בסה"כ אומץ בטירוף על ידי גלגל"צ ונהפך למחרשה ענקית. הסינגל השני מאותו אלבום, תחת אש, הוא אכן שיר הנושא של הסדרה "פרשת השבוע" (אגב אתמול בקוטנר היה את השיר הזה ואת חדשות מהירח ברצף, שיהיה בריא הקוטנר הזה). בהצלחה

ורק בגלל שאתה נחמד, קבל עוד רמז

אם אתה מחפש שיר ספציפי של פורטיסחרוף, לא תמצא אותו כי השיר הוא לא של פורטיסחרוף אלא שיר סולו של פורטיס, אבל אולי המוכר ביותר שלו.

למעלה