שאלה...

מיכל C

New member
שאלה...

עברתי את המיונים לתפקיד מאבחנת מדעי ההתנהגות תאריך הגיוס ההתחלתי שלי היה 19.4 אח"כ הקדימו לי ל11.2 ועכשיו שוב החזירו לאפריל בעקבות התפקיד (ל17.4) רציתי לשאול קודם אם יש עוד מישהו בפורום שהתקבל לתפקיד זה והאם יש גיוס לתפקיד זה לפני אפריל? זה פשוט עוד 7 חודשים וטזה המון זמןן...אני מעדיפה להתגייס לפני

snail1

New member
../images/Emo24.gif

יש גיוס לתפקיד ב- 22.10, 24.12 ועכשיו כנראה 17.4 אני מניחה שהקורס של דצמבר כבר מלא, ולכן את באפריל... תנסי להקדים! אין לך מה להפסיד

מיכל C

New member
תודה! אני אנסה להקדים

אני מאוד מקווה להתגייס בדצמבר זה נראה לי תאריך אידיאלי את מתגייסת גם לתפקיד מאבחנת??

miAmi88

New member
אני מתגייסת לזה בדצמבר..

וכנראה שהקורס לא כל כך מלא כמו שחושבים.. רק לפני יומיים שיבצו אותי בקורס של דצמבר.. אבל יכול מאוד להיות שזה בגלל שתאריך הגיוס המקורי שלי היה בדצמבר גם כן.. אבל לכי תדעי אם יישאר מקום או לא עד שיאשרו לך בלשכת הגיוס להקדים את התאריך..

snail1

New member
לא אכפת להם...

תראי, היה כבר קורס ביולי. אני מניחה ששל אוקטובר מלא כי בנות שהתמיינו במרץ שובצו בקורס של דצמבר. משמע- את המיון העכשווי מחלקים בין דצמבר לאפריל, כך שאת הבנות היותר "גדולות", משבצים בדצמבר. (בקיצור משבצים לפי תאריכי לידה). אני מניחה שאם מישהי שמתגייסת בדצמבר תרצה לדחות, ובמקביל מישהי שמתגייסת באפריל תרצה להקדים- אולי יעשו איזה קומבינה.

מיכל C

New member
זהו אני מה"קטנים"

רק בנובמבר יהיה לי 18 אבל אני אשלח בקשה ואתקשר ללשכת גיוס אולי באמת זה יעבוד

למעלה