שאלה...

Daisy D

New member
שאלה...

יש מספר יחידות שהייתי רוצה להתגייס אליהן, אבל אני לא יודעת אם מקבלים לשם בנות וכמה הפרופיל צריך להיות? [669, חובלים, שלדג ושייטת 13] ועוד דבר, מורידים פרופיל על מיגרנות? כמה?

aureliano1

New member
סחטיין על הרעל

אבל לפי ידיעתי רק חובלים מקבלים בנות לגבי המיגרנות - זה תלוי עד כמה הן חזקות וכל כמה זמן הן מופיעות.

onix 88

New member
ממה שרשמת תוכלי להגיע רק לחובלים

אני יודע לשלם צריך קב"א 54 לבנות, פרופיל אני לא בטוח, אבל משער ש82+. לגבי המגרנות אני לא יודע. שיהיה בהצלחה! ד"א, בנות יכולות להגיע גם לטייס.

B i g B

New member
אז ככה...

מהרשימה שציינת בנות מתקבלות רק לחובלים. הפרופיל הנדרש ליחידות האלה הוא: שלדג וחובלים - 82 ומעלה. 669 - רק 97. מורידים פרופיל על מיגרנות - לחבר שלי הורידו ל72 - אבל הוא הביא אישורים שזה לא עובר לו ומורידים לו כנראה ל64 (עדיין לא הורידו).

Daisy D

New member
עוד שאלה...

לגבי המיגרנות, הן לא בתדירות כל כך גבוה, אצל הנוירולוג שלי כתוב ששלוש פעמים בחודש אני חוטפת מיגרנות רציניות. ו.. מה עם צנחנים? מקבלים בנות?

אני אעשה לך את זה פשוט יותר...

בנות יכולות להיות לוחמות ב: אב"כ (הנדסה קרבית), תותחנים, קרקל (חי"ר), נ"מ (ח"א), מג"ב, ומוד"ש. יש גם את טיס וחובלים כמו שאמרו לך.

בהחלט קיים

כתבתי מיד אח"כ הודעה, אבל זה נתקע, אז לא היה לי כוח לכתוב אותה שוב...

אוו שלום ../images/Emo24.gif

מה נשמע?
ל"א זה גם, אבל לפי מה שאני יודעת - יותאים לזה מתוך החיל שלך... לדוגמה, נכון הייתה כתבה על הלוחמות הראשונה בדבר הזה? לות"ם יח"ש זה נקרא... אני הוצאתי לאותן לקורס
אני עשיתי ת'קליטה הזו, בבה"ד 7... הן לא היו מלש"ביות, הן היו באמצע השירות שלהן... לוקחים לוחמים, במקרה הזה - הבנות האלו לא היו לוחמות, הן עשו דברים אחרים, לא זוכרת מה... אבל לוקחים לוחמים, ומוציאים אותם לקורס הזה, ומכשירים אותם בנוסף... על אותו עיקרון של קורס חובשים קרביים למשל... יכול להיות שניתן גם להתגייס לזה, את זה אני לא יודעת

RENI1

New member
שלום שלום ../images/Emo24.gif

הכל טוב!
מה קורה?? אממ את מתכוונת לזה? בגיבוש נתנו לנו לדרג את התפקיד 'לוחמת ל"א' ואמרו לנו שעד עכשיו הבנות אותרו לתפקיד הזה בדרך אחרת אבל הן לא היו לוחמות.. לא יודעת אם זה אותו דבר. מה את אומרת? את יודעת פרטים על התפקיד הזה? (שאלה בשביל חברה)

RENI1

New member
חחחח

רק ה'זה' הראשון היה אמור להיות מודגש. תתעלמי מהשאר

אה נו...

זה מה שכתבתי עליו... אני קלטתי את הקורס הזה, בין היתר את ה5 בנות האלו... קראתי ת'כתבה הזו כשדיברו על זה פה בפורום כבר...
זה קורס בבה"ד 7, של איזה חודש אם אני לא טועה... לא זוכרת כבר מתי היה הפיזור
כל מקרה, כמו שאמרתי, הבנות היו כבר באמצע השירות שלהן, לא לוחמות.. הבנים שהגיעו היו לוחמים משריון, תותחנים, הנדסה וכו'... ענף אג"ם, קיצר.. גם תקשוב שייך לענף אג"ם, וזה הכל קשור.. תקשוב זה המדור שאחראי על הקורס הזה... אני יודעת שבגיבוש לוחמות לא ניתן להגיע לזה, כמו שאמרתי.. כנראה שלוקחים לוחמים במהלך השירות ומוציאים אותם לקורס הזה, גם בנות, החל מעכשיו... אין לי מושג מה הם עושים בקורס... הכתבה מסבירה, אבל כמובן ששם הכל נוצץ ויפה יותר

אגב,

אף חייל, או חיילת, שהגיעו לקורס הזה (אני מדברת על המחזור האחרון, שעליו עשו ת'כתבה...) לא התלהב כשהוא הלך לשם
גם לא הבנות... כולם היו דיי שבוזים, ולא ידעו מה הם הולכים לעבור... אני זוכרת שכולם ביקשו שאני אעיף אותם משם
לא אומרת שעכשיו הם לא מרוצים - לא יודעת אם כן או לא, אין לי קשר אליהם כבר... ועוד אגב - נכון שהכשירו את הבנות בתור "לוחומת ל"א", אבל אני באמת לא חושבת שהוסיפו להן עוד חודשי שירות, אני באמת בספק.. לא בדקתי את זה... הבנות היו חיילות רגילות, נראה לי חלקן היו סמב"ציות אם אני זוכרת נכון... אז אולי כתוב שם שהם הפכו להיות "לוחמות" והכל, אבל אני באמת לא מאמינה שהן נהיו לוחמות מבחינת משך השירות, איפה שהן ישרתו עכשיו, וכל הזכויות של לוחמים.. אולי ישפרו את זה עם הזמן, ולקורס הבא ייצאו בנות מהחיילות הלוחמים שמשרתות בתור לוחמות... אפשר לבדוק את זה...

RENI1

New member
אממ אבל

השאלה היא האם התפקיד שמוזכר בכתבה הזאת הוא אותו תפקיד שהציגו לנו בגיבוש (לוחמת ל"א). הרי בכתבה מצויין, כמו שאמרת קודם, שקוראים לזה 'לות"ם יח"ש'. נראה לי שזה שני דברים שונים..

לות"ם יח"ש

זה השם הצבאי... אין ממש שמעות לדברים האלו. אז כן, זה מה שהציגו לכם

למעלה