שאלה,

עידוק

New member
שאלה,

יש לי אזרחות זרה שלי ידעתי אליה שהגעתי לצו ראשון. מן הסתם - אם ישאלו אותי באיזה תחקיר אני אגיד שיש לי... השאלה, אם אני אגיד שיש לי בתחקיר בחיל מודיעין למשל של פרוייקט כמו גאמא, יעיפו אותי?! יתנו לי להמשיך להתמיין? האם יש אזרחוית "מותרות"? תודה מראש, עידו

הסר דאגה מליבך ../images/Emo13.gif

כל עוד תגיד להם איזו אזרחות יש לך - הכל בסדר! יש מסלולים, יחידות, וכל מיני כאלו שאתה צריך לוותר על האזרחות שלך, במקרה שהיא ממדינות שמצריכות את זה... אבל זה כבר שיקול שלך... אזרחויות מותרות - הכל תלוי במה אתה מתמיין אליו, ברמת הסיווג, אי אפשר לפרט כאן...

עידוק

New member
מה עם גאמא?

זה פרוייקט שהייתי רוצה ללכת אליוף יש סיכוי? האזרחות שלי היא גרמנית... תודה מראש! אני אגיד להם, בוודאי! עידו

אמממ אני לא יודעת ../images/Emo3.gif

זה הקטע שאני מפסיקה להיות מועילה
אזרחות גרמנית...? מממ מעניין... אני לא יודעת אם זה מהווה בעיה... אני יודעת למשל, שחברים שלי, עם אזרחות צרפתית למשל, היו צריכים לחתום ויתור על האזרחות, כדי לחתום שו"ס.. (שותף סוד, דרגת סיווג ממש ממש גבוהה) הם כמובן לא רצו, אבל בכל זאת... המסקנה היא שאזרחות צרפתית מפריעה... או שאולי זה בגלל שזו רמת סיווג נורא גבוהה? טוב אני לא יודעת

RedGrass1

New member
...

ברור שזה חיסרון אבל אני לא חושב שבאופן מוחלט המיון שלך נפסל.

באופן כללי,

אם יש אזרחות זרה, וזה מפריע לסיווג, (לא יודעת לגביי גאמא, אני מדברת באופן כללי, על סיווגים בטחוניים..) אז כן, המועמדות ישר נפסלת, אלא אם כן מסכימים לחתום ויתור על האזרחות... זה תנאי

RedGrass1

New member
....

אין מצב שמיהשו עם אזרחות זרה יהיה במודיעין? או שזה תלוי בכל תפקיד ספציפית?

אני חושבת שזה תלוי בתפקיד...

וזה לא רק במודיעין, זה בכל מקום שצריך סיווג בטחוני... אעע מצאאתי תעסוקה, אני הולכת לראות ת'סרט לוזר

עידוק

New member
../images/Emo10.gif

אני לא הולך לוותר על האזרחות...NO NO... אבל חבל לי
כי אני כן יכול להיות בגאמא
מקווה שיקחוני... תודה על התשובות! עידו

תשובה ממישהו עם אזרחות של הרפובליקה

הגרמנית. ברמה הנמוכה של סיווג (כזה שנצרך למסלולי ערבית ולכן אני מניח שגם ליתר המסלולים) גרמנית לא מהווה לרוב מכשול. כשאני הגעתי לראיון הצהרתי על זה (גם בצו ראשון) ושאלו אותי פשוט : "האם יש לך משפחה שם?". ואם תגיד "כן" ישאלו אותך :"האם אתה בקשר איתם" פה אמרתי לא. תענה לפי היחסים שלך אם בכלל. ותתגלגל עם זה. בהצלחה ואופ-ווידארזאן (להתראות בגרמנית)

עידוק

New member
אין לי שם משפחה שאני יודע עליה

אז אני גם לא בקשר איתם
אני לא רוצה משהו בערבית, אלא משהו מחשבים-מודיעין, זה אני צניח לא נכלל ב"רמה הנמכונה", נכון?! אז יש מכשול? אפשר לעקוף את המכשול? תודה, עידו

עידוק

New member
לא, למה!?

יש הרבה תפקידים שאסור אליהם, השאלה איך זה מבחינת חיל מודיעין
אגב, גם לילידי ערב הסעודית בטח מציקים, אז סבא שלך לא לבד

אני מכיר מישהו בשחקים עם גרמנית

(אזרחות, לא בלונדינית עם עם עיניים כחולות) וביותר ממסלול אחד, למשל באחת משתי היחידות שעוסקות בקידוד ופענוח צפנים. ונהפוכו, אם מצהירים על זה במהלך המיונים אפשר לקבל גם כמה מיונים "מיוחדים", במיוחד אם יודעים הרבה שפות בצורה טובה והאזרחות הזרה היא משהו מעניין שמאפשר לעבוד בכל מיני מקומות.

עידוק

New member
האם גרמנית זה משהו מעניין?

יש לצבא שלוחות בחו"ל?! למשל משהו שיכולים לשלוח אותי לברלין עםפ האזרחות שלי ?!
זה נשמע מעניין
מה עם גאמא!??!? מישהו יודע?? עידו

עידוק

New member
חחחחחחחחח

כי חבל לגשת למבחנים אם אני יודע שאני אכשל בגלל האזרחות... מה גם...שעוד לא קיבלתי מבחנים
יש לי דחיית גיוס, אז אני אמור לקבל רק שנה הבאה... עידו.

לצבא אין שלוחות בחו"ל

למוסד יש. עם אזרחות גרמנית תגיע למבחנים, במידה ואתה מצהיר עליה, אבל אני מאמין שהם מעדיפים דוברי גרמנית עם עדיפות לעוד שפות ובכל מקרה אני לא ממש מבין בזה. בכל מקרה, אני מאמין שתחקיר של גאמא אפשר לעבור עם אזרחות גרמנית בלי בעיות מיוחדות.

עידוק

New member
אוקי תודה ../images/Emo8.gif

לא רוצה להיות מרגל
אולי שגריר... חחחח תודה! עידו

למעלה