שאלה

necky

New member
שאלה

כמה פרקים יש בעונה האחרונה של מכושפות(השמינית)?

lirankol

New member
../images/Emo207.gifמנצלת את השירשור כדי לשאול...

שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן. לגבי פרק 6:14 - הנקרא "אגדת ההאליוול הישנונית". רציתי לדעת מדוע הוא נקרא כך. אודה לכל הסבר!! שיהיה חג שמח ושנה מתוקה לכולם!

flying eagle

New member
הסבר

להסביר עם השם באנגלית יהיה יותר קל: The Legend of Sleepy Halliwell זה שימוש בשם הסרט (המעולה!) בכיכובו של ג'וני דפ (החמוד!) ששמו: The Legend of Sleepy Hollow שלדעתי נוצר בעקבות ספר (אבל אני לא מתחייבת על זה) ובסרט יש מין בלש משטרה מוזר שחוקר תעלומה בעיירה נידחת בה נרצחים אנשים (ראשם נערף) ע"י הפרש ללא הראש שמזומן ונשלט בידי אחד מתושבי העיירה. בפרק, כפי שבוודאי ידוע לך אם ראית את הפרק, מישהו מזמן את הפרש ללא הראש לבית הספר לקסמים והוא מתחיל לערוף ראשים - ממש כמו בסרט. על כן הפרק קיבל את שמו משם הסרט.

lirankol

New member
תודה רבה!!

את הפרק ראיתי מיליון פעם, אבל את הסרט הזה לא ראיתי... המון המון תודה ! ! יומקסים!

אגדת: פרש בלי ראש

סיפור עתיק. על רוחו של רוכב המחזיק את ראשו שלו מתחת לזרועו ומטיל את אימתו. במקור באנגלית נקרא על שם העיירה בה מתרחש הסיפור: "סליפי האללו". יש גם גירסה של הולמרק. ונדמה לי שיש משהו גם משנות ה-50. הסרט של טים בארטון (עם ג'וני דפ) עברה כמה שינויים בסיפור, אבל בהחלט מדליקה (הלכו רחוק עם ההסבר למה שהתרחש שם).

guy988

New member
../images/Emo207.gif ניסיתם? מאמינים?

http://www.bsheva.com/forum/viewtopic.php?p=2985&sid=ec2f545d0bd0d7d1c2242a3a288cc76a תיכנסו לכתובת ותגידו מה דעתכם? זה חוקי? לא קשור למכושפות...

pilot promo

New member
OMG!!!

כמה זמן לא הייתי פה,אין לכם מושג איך תהגעגעתיץ..... (דקה,דקה-עוצר התלהכות!!!)-מישהו זובכר אותי??? וואו אין לכם מושג איך התגעגעתי להיות פה ולדבר עם האנשים הממש ממש ממש מדהימהים שיש פה!!!!!! ראיתי שיש פה כמה חדשים שבטח לא מכירים אותי אבל רציתי רק להסביר תא העדרותי לגל ולרוני ולכל מי שאכפת: אין לי מחשב בבית לצערי הוא שבק חיים ואמא שלי(רעה!רעה!רעה!)מסרבת לתקן לי אותו(כי אני מורד ומגעיל ואני צריך לשפר התנהגות-חייב לזוז אנשים לוחצים סליחה ענקחץת ענקית ענקית-כותב מאיטרנט קפה...

Mo Cuishle

New member
היי ים! בטח שזוכרים!

בדיוק לפני כמה זמן שאלתי לאן נעלמת
good to have you back

למעלה