שאלה

scary_face

New member
שאלה

או סקר או איך שאתם רוצים לקרוא לזה איך התחלתם לשמוע tool? אני התחלתי כשאיזה אחד שהוריד ממני משהו מkazaa המליץ לי להוריד את sober וschism ואז ביקשתי עוד המלצות בפורום רוק ומטאל

j i m m y

New member
מחבר

שראה את העטיפה של האלבום undertow ונדלק.. הוא ישר רץ לספר לי עליהם . כל זה קרה לפני 4 שנים בערך.. או יותר.

בן לי

New member
האמת?

אני דווקא התחלתי מ A PERFECT CIRCLE. קיבלתי את הדיסק שלהם ואהבתי. אח"כ מישהו אמר לי שהסולן הוא בעצם הסולן של TOOL. התעניינתי ושמעתי כמה שירים של TOOL מ - AENIMA ובשלב הזה הייתי פשוט בשוק מהמוזיקה המדהימה, וזהו...

zoe1111

New member
לפני ארבע או חמש שנים

מישהו שלח לי כמה שירים שלהם לקח לי זמן להתרגל אליהם.. (לוקח לי זמן עם כל דבר חדש) אחרי בערך שנה קניתי את Undertow ואח"כ גם את Ænima :)

WashedInBlack

New member
תשובה

לפני 4 שנים בערך, ידיד שלי אמר לי להוריד את Stinkfist ואת Hooker with a penis. הורדתי, הקשבתי רק פעם אחת, ושכחתי מהם. אחרי חצי שנה בערך ראיתי ב-Friday Rock Show את הוידיאוקליפ של Stinkfist, והשיר ממש ריגש אותי. אז הקשבתי יותר ל-2 השירים שהורדתי. הורדתי גם את AEnema, וממש התאהבתי בו. ואז קניתי את אנימה ואח"כ את כל השאר.

zoe1111

New member
aenima טובבב..

all the pictures have all been washed in black tattooooed everythiing.. all the love gone bad turned my woooorld to black הממ הייתי חייבת:)

WashedInBlack

New member
pearl jam

tattooed all i see, all that i am, all that i´ll be... :) ממש כיף לי כשמזהים את זה. אני חווה את המשמעות של השיר הזה בדיוק בימים אלו...

scary_face

New member
גם לי זה קרה אחרי שהורדתי את

השירים ושמעתי פעם אחת עזבתי את זה כי באמת היה קשה להתרגל ורק אחרי כמה שבועות הבנתי איזה להקה טובה זאת tool התחלתי לשמוע אותם רק לפני כמה חודשים אני חושב לקנות את undertow אז תגידו לי איזה 3 שירים הכי טובים בדיסק Eleven and she was gone. Eleven is when we waved good-bye. Eleven is standing still, waiting for me to free him by coming home הציטוט לא קשור, סתם משעמם לי אז שמתי אותו

WashedInBlack

New member
undertow

ה-3 שאני הכי אוהבת שם: Undertow, 4 degrees, Sweat. אבל גם Buttom ענק. הנרי רולינס מדבר שם.

scary_face

New member
איזה באסה

הלכתי לקנות את undertow אבל לא היה

Vsilver NJ

New member
הממ

אני במקרה, מתוך שעמום. נכנסתי לחנות צליל מתישהו בשנת 99, נראה לי... ואז ראיתי את הדיסק של a perfect circle וקניתי אותו סתם כי הוא נראה מגניב... אז הכרתי אותם לפני טול... ואחרי כמה ימים גיליתי איזה מעבר באתר שלהם לאתר של טול והבנתי שאני לא מתעסקת ב"מקור"... ואז התחלתי לשמוע טול... ומאז, יש לי את כל הדיסקים (אלא אם כן פספסתי משהו מהצד) שלהם, של א פרפקט סרקל וסינגל (של השיר ג´ודית, שהוא ממש מקסים כי יש גם הופעה חיה...) וחולצה, ופוסטרים על הקירות... בקיצור כל האבזרים הנלווים. הנה, אז זה כל הסיפור!
ג´ודית. נ.ב. כן זה כן השם שלי!! יש אנשים שמפקפקים!

למעלה