שאלה

grover

New member
שאלה

שלום עינת, רציתי קודם כל להגיד לך תודה רבה על כל המידע (המדוייק) שנתת לי כאן לפני כמה שבועות. הקשר שלי עם אמי מאוד מעסיק אותי, ואולי גם בולם אותי. אני לא יודעת בדיוק להגדיר את העניין. האם תוכלי לשפוך לי קצת אור על העניין? אמי: נולדה עם השם הפרטי: 2,3,3 ובני המשפחה שלה באמת קוראים לה כך אבל כל הסביבה פלוס התעודת זהות פלוס הדרך שהיא מציגה את עצמה: 2,8,3 שם משפחה שלה: (לא שם נעורים אלא לאחר החתונה) 4,1,2,7,1,6,8 נולדה: 25.3.1927 אני: שם:7,4,5,5 משפחה: 1,6,8,3,9,1,5 (כמובן ששם המשפחה שלי לפני הנישואים היה זהה לשם המשפחה של אמי.תמיד הצגתי את עצמי כאן לפי השם המשפחה החדש שלי אבל מאחר ולא נולדתי עם השם הזה אני שואלת את עצמי, ואותך בעצם, באיזה שם צריכים לעשות את החישוב, בשם הלידה או בשם אחרי החתונה?) לידה: 26.8.1968

עינת

New member
גרובר ../images/Emo24.gif

האמת היא שיש קושי להעביר את המסר והדברים בדרך זו של האינטרנט יש הרבה מה לבדוק בקשר בינכן,מה שיכול להתבצע ביעוץ ופגישה אישית.יחד עם זאת אומר רק שאמך חיה ככל הנראה תחת מסכה אשר חוסמת את מחשבותיה ורגשותיה העמוקים ומציבה לעצמה איזה סטנדרט של שלמות אשר גורם לה להיות מושפעת ממצבי רוח ודאגנות (שגם אותה לרב היא מסתירה). לגבי השם אותו אני בודקת - לרב השם ביום יום כיוון שהויברציה שלו הכי משמעותית ,יחד עם זאת כמובן שכאשר עלינו להבין דברים לעומקם הבדיקה נעשת בכל המישורים - שם מלידה,כינוי ושם נוכחי.
שפע ו
עינת

grover

New member
ייעוץ אישי

שלום עינת, בזמן האחרון באמת חשבתי שכדאי לי לבוא אלייך לייעוץ אישי...יש לי כמה שאלות והחלטות, כגון מעבר לעיר אחרת וכולי. איפה את נמצאת, היכן אפשר לקבוע פגישה אישית? בברכה גרובר

עינת

New member
בשמחה

אני נמצאת ברמת -גן ותוכלי ליצור איתי קשר ,אם תכנסי להודעת המנהלת ,שם יש את הפרטים שלי כולל מספר טלפון.
שפע ו
עינת

למעלה