שאלה

שאלה

שמעתי שבסרט "הדברים שמאחורי השמש" בסוף הדמות של טלי מתה. זה נכון?

זה אני הפצתי את השמועה הזדונית

סתם כי טלי אמרה שזה הסוף של הדמות אז קיוויתי שסוף סוף יחסלו אותה בסוף והיא תהיה הגוויה ולא מוקפת בהן כל הזמן אבל התבדתי. היא לא מתה

חח לא..

אנשים שאני מכירה אמרו לי את זה.. סתם עבדו עלי
אבל לא הבנתי מה זאת אומרת טלי אמרה שזה הסוף של הדמות?

כשהיא התראיינה לגיא פינס לגבי

הסרט [כשהוא הוקרן בפסטיבל קאן], שאלו אותה על סצינת העירום שלה בסרט, והיא אמרה שהיא הגיונית כי "זה הסוף של הדמות". אז לירון החליטה שהסוף של הדמות = היא תמות.

../images/Emo58.gif מטורף ../images/Emo3.gif

היא התכונה שסוף של הדמות זה כשהדמות מבינה שאין מה לעשות ואי אפשר לחפש את החמה אצל אחרים אלא רק בתוך עצמה ואז מסתבר שהיא לא באמת לסבית אלא סתם לא היתה סגורה על המיניות שלה כי היא לא באמת אהבה את הגוף שלה והיא מחליטה להתפשט מול הראי - מטאפורה להסכמה קבלה של איך שאתה נראה ומכך גם מה שאתה באמת. כי מראה זה הדבר שהכי משקף אותנו, ממבט ראשון כמובן, גם כלפי אחרים ובעיקר כלפי עצמנו...

1 6

New member
../images/Emo2.gifמהההה רציני???

סליחה שאני נדחפת אני לא קשורה לפורום, עשיתי חיפוש "הדברים שמאחורי השמש" והגעתי לפה
מה בסוף היא תגלה שהיא לא לסבית?? אמאא מה היא תעשה עם מיכל?

../images/Emo27.gif

אני לא זוכרת בדיוק, אבל לא נראה לי שיש ממש קטע שהיא אומרת "אני לא לסבית", פשוט את מבינה מההתנהלות שלה ובעיקר מהסצינה האחרונה [זאת עם העירום] שהבעיה שלה לא הייתה עם הגדרת זהות מינית אלא עם לקבל את עצמה ואת הגוף שלה.

1 6

New member
וואו..

נשמע מסקרן בטירוףף אני מתה כבר לראות את הסרט! שמעתי שהוא יוצא בנובמבר..את ראית את הסרט?

כן,ראיתי אותו בפסטיבל ירושלים ביולי

ואם את באיזור, אני מניחה שהוא יוקרן גם בפסטיבל חיפה שיערך באוקטובר... אבל עוד לא יצאה תכנייה.

1 6

New member
אממ

אני יודעת שהוא יהיה גם בחיפה,אבל אני גרה בדרום.. ממש לא קרוב
חח נחכה עד נובמבר..

למעלה