שאלה

שאלה

האם מישו מכיר חברות לקידום מכירות (דיילי טעימת מזון בסופר) באיזור הצפון?
 
חייב דווקא מהצפון?

לטרגט פוינט, סטוריטייל ועוד רבות מהמרכז יש דיילות בכל רחבי הארץ. הן גם חברות סופר מקצועיות, רציניות ובעלות שם. תתקשר למנפאואר, כמעט כל מי שפועל היום בשוק איכשהו קשור אליה, כולל אלו שכתובות מעלה.
 
עבדתי בטרגט פוינט

אבל הייתי עובד באיזור המרכז. כרגע אני במעלות לחצי שנה עד הגיוס. השאלה אם יש להם איזה פרוייקט לתת לי שם של דיול.
 
תתקשר תשאל.

לפי דעתי יאיר הוא האחראי בצפון, ובפעם האחרונה שבדקתי שירי היתה אחראית לכל נושא הדיול. תרים טלפון, תברר מה קורה. מקסימום אם להם אין, תתקשר למנפאואר עצמם. בהצלחה
 

ק צ ר י ם

New member
סטוריטייל

עושים בשנה האחרונה את סלקום בהצלחה גדולה. הרבה חברות מחזרים לפתחם בעקבות ההצלחה הזאת.
 

DUUH

New member
תיקון טעות - הם לא עושים לסלקום

ולא את סלקום. בסלקום פועלות שתי חברות קד"מ: פרומרקט ומומנטום. פרומרקט היו מונופול רב שנים בסלקום. ומומנטום קשורים למקאן - חברת הפרסום של סלקום. בשנים האחרונות סלקום פתחה דלתות להרבה חברות קד"מ וכרגע הם במגמה ברוכה של צמצום ולויאליות לספקים קבועים, שזה שתי החברות שלעיל. חוץ מהן, פועלת בסלקום חברת פירמידה בפרוייקטים שיווקיים פנים ארגוניים. זהו. סטוריטייל מפעילה בסלקום סוכני מכירות בלבד. סטוריטייל היא בכלל חברת דיול דיילים זה לא קד"מ.
 
למעלה