שאלה...

ההצבעה כבר נגמרה../images/Emo39.gif

ואני מצטערת שאני כזאת פסיבית אבל נראה לי שנינט הולכת לנצח בטקס הזה, כי כמו שאמרת המעירצות שלה יותר מטורפות מאיתנו
אבל מקווה לטוב. ורק עכשיו שמתי לב שאני לא אראה את הטקס ואני גם לא אדע מי ניצח במשך שבוע

מ א מ י2

New member
נאמ :] ../images/Emo219.gif

קודם כל,ההצבעה כבר נגמרה. והמעריצים המטורפים של נינט עשו הכל ברמאות-הם פרצו לת.ז של אנשים O________O. אני מאמינה שיש סיכוי,עוד אנשים גם מהפורום הרשמי הצביעו,אני מאמינה
.

Dark chocolate

New member
../images/Emo75.gifהוא לא הומוסקסואל.

ובקשר למה שאמרת כאן, הוא לא התוודה בכוכב נולד לגבי נטיותיו המיניות, לפי מה שידוע לי ולעם ישראל. אמנם בגמר של כוכב נולד 4, כשהוא עלה לבמה קבוצת ילדים צעקה לו "הומו", אבל זה לא אומר שהוא כזה. שבת שלום

מ א מ י2

New member
מיכל!!!1 תל"ת!!!!11../images/Emo219.gif

קבוצת ילדים קוקסינלים דוחפי שוגי מגרגרי חלבונים מחרבני קוטג' שרוף זבלות
. שימשיכו לחרטט,אנשים אוהבים לעשות רע לאחרים.

מ א מ י2

New member
בדיוק את זה לא שמעתי ../images/Emo7.gif ../images/Emo219.gif

אילן אמר משו. חברה שלי צרחה בדיוק אז לא שמעתי XD מה הוא אמר?!

מ א מ י2

New member
ולחשוב שסגדתי לאילן ../images/Emo7.gif ../images/Emo219.gif

יא זבל!!!!!1 וכ"כ אהבתי אותו
איך שהם אוהבים את זה =/.

גם אני אהבתי אותו כ"כ../images/Emo39.gif

וזה היה כבר השיא של השיאים, ונראה לי שהוא היחידי שמרשה לעצמו לרדת על זמרים, כאילו הוא שר יותר טוב. ואני מאשימה גם אותם כי גם הם כותבים את התסריטים לסדרה.

מ א מ י2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif../images/Emo219.gif

[יובל ואילן הם הכותבים הראשיים אבל גם כל שאר השחקנים כותבים לפעמים..] רוע.

גם שמתי לב ש..../images/Emo39.gif

מי שכותב פרק מסוים אז רוב הסיפור של הפרק זה עליו. אני לא ממש זוכרת איזשהו פרק מסוים אבל אני יודעת שאת פרק "התחתונים" כתבו אילן ויובל והם בלטו הכי הרבה בפרק.

שירוש7

New member
../images/Emo207.gif

היי אני לא חדשה אבל אני לא ממש הרבה פה.... אז אני רוצה לגיד שעכשיו יש לי יותר זמן אז אני חוזרת לפורום המקסים הזה על הראל
אז אני יציג עוד פעם אותי כי מזמן לא היתי פ ה אני שיר ... בת 13 וחצי גרה במתן (ליד כפר סבא ראש העין בערך חח) וזהו עם בא לכם עוד לדבר אז.... 348324711 איסקיו

למעלה