כמה דברים.. בפורום הזה החלטנו שלא מדברים על הנטייה המינית של הראל.. ו2. אף אחד לא יודע..הרוב מנחשים..הראל אף פעם לא אמר שהוא הומו..אז.. אני מקווה שעזרתי..
קודם כל אמרת נכון, לאף אחד לא אמור להיות אכפת מהמנימיות שלו, רק הוא עצמו.. שאלתי בגלל שלא מזמן אנשים טענו שהוא התוודה בקשר לנטיות שלו עוד בכוכב נולד, כנראה פספסתי, בגלל זה שאלתי..
*לא מדברים פה על הנטיה של הראל....גם אם שואלים יפה וגם אם לא כי זה לא ענינינו... *אני מבקשת,אל תמציאו דברים אלא אם כן אתם מאמתים אותם וזה לא בגדר שמועות!!!! הראל ועדי כהן לא היו חברים ובנתיים אין הודעה רשמית שהם חברים אז אל תגידו את זה כי עד שהראל/עדי לא אימתו את זה זה לא נכון.וכנ"ל לגבי הנטיות-כל עוד אין הודעה רשמית של הראל זה לא נכון!! ובתאל אולי התכוונת לאלינור-זאת שנסעה איתו לארה"ב...היא לא חברה שלו,היא הידידה הכי טובה שלו והם הכירו בתיכון...
רציתי לשאול לגבי הטקס אני מאוד אוהבת את הראל ואני הצבעתי בשבילו רציתי לשאול אותכם האם יש סיכוי מול נינט למה אני שואלת את זה בגלל המעריצות המטורפות שלה וגם בגלל היחסי הציבור החזקים שלה היום יש לה כתבה בערוץ 2 ביום כתבה בלאשה אז מה אתם אומרים סקעת המדהים נ.ב האם אתם יודעים עם פורומים אחרים מצביעים ביי