שאלה קראתי לפני כמה חודשים שמילר יבוא לארץ האם ידוע מתי הוא מתכנן לבוא?
N necky New member 13/9/06 #1 שאלה קראתי לפני כמה חודשים שמילר יבוא לארץ האם ידוע מתי הוא מתכנן לבוא?
T tzvika220 New member 14/9/06 #10 היה עליו כתבה לפני כמה זמן ב "פרומו" של מעריב סופ"ש. וכתבו שלכל המעריצים, ווינטרות' מגיע לישראל לקידום התוכנית בארץ התחילת החורף.
היה עליו כתבה לפני כמה זמן ב "פרומו" של מעריב סופ"ש. וכתבו שלכל המעריצים, ווינטרות' מגיע לישראל לקידום התוכנית בארץ התחילת החורף.
A aviGODFATHER New member 16/9/06 #15 ממש הוא יבוא לקדם את התכנית... בסה"כ מדינה קטנה של כמה מיליון תושבים, שמתוכם רק לרבע (במקרה הטוב) תהיה גישה לסדרה.
ממש הוא יבוא לקדם את התכנית... בסה"כ מדינה קטנה של כמה מיליון תושבים, שמתוכם רק לרבע (במקרה הטוב) תהיה גישה לסדרה.
G Gilliana New member 14/9/06 #9 בטקסס הצילומים יימשכו עד סביבות אפריל 2007, לפני כן - קשה לי להאמין שהוא יגיע - מה גם שהוא מתוכנן להיות בלונדון ולהשתתף ביריד סדרות הטלויזיה העולמי בקרוב.
בטקסס הצילומים יימשכו עד סביבות אפריל 2007, לפני כן - קשה לי להאמין שהוא יגיע - מה גם שהוא מתוכנן להיות בלונדון ולהשתתף ביריד סדרות הטלויזיה העולמי בקרוב.
A Angelus New member 14/9/06 #4 אני בספק, עד שהוא לא ינחת פה, לא אאמין. מצטער, כבר נכוותי בעבר. [היתה שמועה ששרה מישל גלר היתה צריכה להגיע לישראל..]
אני בספק, עד שהוא לא ינחת פה, לא אאמין. מצטער, כבר נכוותי בעבר. [היתה שמועה ששרה מישל גלר היתה צריכה להגיע לישראל..]
מ מור LOVE וונטוורת New member 14/9/06 #6 למי אכפת משרה מישל גלר?!חח סתם גם בשנה שעברה היו שמועות שוונט' בא לארץ... אז אין לדעת... בכל מקרה..אם יגידו רשמית שהוא יבוא..אני ישר טסה לשם!!! איזה חמוד הוא!!!
למי אכפת משרה מישל גלר?!חח סתם גם בשנה שעברה היו שמועות שוונט' בא לארץ... אז אין לדעת... בכל מקרה..אם יגידו רשמית שהוא יבוא..אני ישר טסה לשם!!! איזה חמוד הוא!!!
A aviGODFATHER New member 14/9/06 #7 אבל דוגרי מה אכפת לכם אם הוא יבוא? כל כך מעניין? מסיבת עיתונאים והתארחות אצל דודו טופז במקרה הטוב (או שהוא סתם יבוא לחופש ואז כלום לא יהיה). כשדפש לא באו זה כאב, אבל אם הוא לא יבוא זה לא כזה ביג דיל...
אבל דוגרי מה אכפת לכם אם הוא יבוא? כל כך מעניין? מסיבת עיתונאים והתארחות אצל דודו טופז במקרה הטוב (או שהוא סתם יבוא לחופש ואז כלום לא יהיה). כשדפש לא באו זה כאב, אבל אם הוא לא יבוא זה לא כזה ביג דיל...
ח חחחח מצחיקה New member 14/9/06 #8 ../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif מישהו ? מי יכול בבקשה בבקשה להעלות לי את התרגום של פרק 3 מהעונה השנייה בקובץ TXT ? אני אסגוד לו/לה לעד :'(
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif מישהו ? מי יכול בבקשה בבקשה להעלות לי את התרגום של פרק 3 מהעונה השנייה בקובץ TXT ? אני אסגוד לו/לה לעד :'(
K kn1989 New member 14/9/06 #13 לינק פה http://rapidshare.de/files/33110758/prison.break.s02e03.hdtv-lol.heb.srt
A ashibud New member 16/9/06 #14 לשם מה צריך שיבוא לארץ? הסדרה ענקית, אבל לא צריך להגזים. הוא ממש לא מעניין עם כל הכבוד.
א אליהו1919 New member 18/9/06 #17 עם כל הכבוד הוא מעניין אנשים מסויימים שהם אולי לא כמוך.. הוא רוצה לבוא לבקר אנשים שאוהבים אותו, סתכל בקומונה שלו.. כבר תבין במה מדובר..
עם כל הכבוד הוא מעניין אנשים מסויימים שהם אולי לא כמוך.. הוא רוצה לבוא לבקר אנשים שאוהבים אותו, סתכל בקומונה שלו.. כבר תבין במה מדובר..
D DevilGirl92 New member 19/9/06 #18 For Jesus name, I prey אבל עד שהוא לא יבוא/תצא הודעה רשמית, אני לא אפתח ציפיות