שאלה

• פותח הנושא d25
  • פורסם בתאריך

d25

New member
שאלה

אולי היא לא מתאימה לפורום הזה אבל בכל זאת בחורה בת 25 שמעולם לא היתה במערכת יחסים שנמשכה מעל חודשיים, לא מצליחה להכיר בחורים בגלל אופי העבודה וכבר שמכירה ונפגשת איתם לא מתחברת אליהם. וזה לא מביישנות,רוב החברים שהיו מסביבה היו גברים, שימו לב ללשון העבר מפני כרגע אין לה אף חבר או חברה כי כולם המשיכו עם החיים הפרטים שלהם ורק היא נתקעה עם החיים שלה . יש לציין שהיא בחורה שאוהבת להנות לצחוק ולבלות (אולי היא קצת שמרנית בדעותיה )ומבחינה חיצונית נראת לא רע בכלל. אז השאלה היא מה דעתכם על הבחורה?

אטיוד5

Active member
תשובה

שהיא לא נראית רע בכלל. שהיא אוהבת לצחוק. שהיא מתקשה להתחבר. שאין לה חבר. שהיא בת 25. שהיא לא מתאימה לפורום הזה. סליחה, 25, אבל תני לנו קצת בשר. נסי לנתח מה לדעתך הבעיה. תני דוגמאות. את יוצאת למקומות מפגש של צעירים? יש לך חברות? איך נגמרים המערכות יחסים שלך? מדוע? הבחורים משועממים ממך? הם מוצאים חן בעינייך? מה קורה?

אורמור

New member
חסרים פרטים..

מה פרוש בגלל אופי העבודה? מה פרוש נתקעת עם החיים שלך? איזו דיעה את רוצה שנביע.. שנסביר לך למה את לבד? תפרטי קצת יותר אז ננסה. אור

אטיוד5

Active member
השאלה - אמבוש אינטימי.

והתשובה - מי הציב למי?

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

לפני הכל - את בהחלט מתאימה לפורום. לא אולי, לא בערך - את כן. התעלמי מכל מיני דיעות עצמאיות אחרות, לא רצויות, ולא מסבירות פנים של משתפים אחרים. ברוכה הבאה
. ולשאלך - ספרי לנו קצת יותר. למה את לא מתחברת אל הגברים בסביבתך? מה הן ציפיותייך מהצד השני? אולי הציפיות גבוהות מידי? אני שמה לב שאת בטוחה בעצמך מבחינת מראה חיצוני ואופי
זה נהדר. ולדוגמה מהחיים: יש לי נפש תאומה, חברה הכי טובה, אחות יקרה שכזו. היא חלומם הרטוב של כל גבר ומושא קנאתן של הנשים. אישה יפייפיה, סקסית, מצחיקה, נשמה טובה, חברה נאמנה. ומה? "לא הולך" לה. היא הופכת להיות לי עצובה שכזו משום שהיא לא מוצאת את גבר חייה - האיש שאיתו תרצה לחלק את שארית חייה, להקים איתו משפחה. והיא מבוגרת ממך במספר שנים. בניגוד אליך היא לא שקטה על שמריה. יש לה חיים טובים. היא לא בליינית. אשת בית שכזו - ובכל זאת, הצלחה מדהימה עם צעירי בני המין החלש
אז מה הבעיה? רף הציפיות שלה. המשיכה שיש לה בדיוק אל הגברים הלא מתאימים למטרתה. אני לוקחת אותה כדוגמה משום שסיפורך הזכיר לי אותה כמעט מייד. אולי השלב הראשון הוא לבחון את עצמך. מה את מצפה מהאיש שתרצי לעצמך? עם מי את רואה עצמך מתחברת? עכשיו נסי לראותו מזווית אחרת. את הדמות האידאלית הזו שלך. בדקי אם הדמות הזו יכולה להשתייך בכלל למין האנושי (בצורה טבעית אני מתכוונת. לא על ידי הכלאה גנטית
). הסתכלי סביבך. יכול להיות שאת מוקפת גברים אבל בינהם לא תמצאי את האיש עם התכונות שאת מחפשת. אולי את צריכה לחפש במקום קצת שונה.. לדוגמה - יהיה לך קשה למצוא את איש האשכולות בסנוקר השכונתי.. אולי תנסי בספריה או בגלריה העירונית? את ילד הטבע לא תמצאי במסיבות קוקטייל. חפשי אותו בטיולי החברה להגנת הטבע לפו"פ/צעירים.. בקיצור - לא להתייאש. את לא יכולה לשבת על הטוסיק ולהתפלא שזה-שאת-רוצה לא בא אליך
Go get him, girl !! אם לא הלך לך עד עכשיו - מה שעשית עד עכשיו לא היה טוב או שלא הספיק או שעוד לא בנו את החללית שתגיע לכוכב שלו.. הגיע הזמן לשנות טקטיקה. עשי דברים שקודם לא העזת או לא נמשכת לעשות. שני כיוון.. ובקשר לאופי העבודה - נשבעת לך שיש המון גברים בסטטוס שלך שם בחוץ. חשבי על דרכים להגיע אליהם. יש לך את האינטרנט שהוא כלי נהדר. הוא יכול לעזור כהתחלה.. יש עוד רעיונות בשפע. הענין הוא לצאת מהמסלול הזה שהלכת בו עד עכשיו ושלא הוכיח עצמו - לשנות ולהשתנות. בהצלחה ענקית ממני

אטיוד5

Active member
רק למקרה

שהבנת שאני מעדיף לא לראות אותך פה, כמו שמנהלת רומזת, אז לא מני ולא מקצתי. להיפך, בואי, שבי איתנו ולנו (אוףףף, אני לא יכול בלי הבדיחות האלה). בכלל, מי אני שאגיד לך להיות או לא להיות בפורום? מה אני שקספיר? אני בעצמי רק 2-3 ימים פה. התכוונתי לומר שאת חייבת להרחיב את השאלה ו/או להתמקד בבעיה, ואז זה יהיה מה-זה מתאים לפורום הזה.

למעלה