שאלה

שאלה

למי ביננו שלקחה אי פעם זריקת פיוריגון, האם הזריקה גורמת לכאבי בטן ובעיקר בגב התחתון? אני מוכרחה לציין שמאז שאני מזריקה פיוריגון יש לי כאבים קצת בבטן התחתונה וקצת בגב התחתון. אני אשמח לשיתוף כלשהוא, רני

lee E

New member
אני מניחה שאת מתכוונת

לזריקת פוריות מעוררת זקיקים כדוגמת כוריגון. אז כן,בייחוד אםיש הידבקויות בשחלות שגדילת הזקיקים מכאיבה להן.בכל מקרה אל תשכחי לשתות המון נגד היפרסטימולציה

רוויתי שלום! ../images/Emo20.gif

אמנם מזמן לקחתי פיוריגון בזריקה, מה שהכי זכור לי הכאב בזמן ההזרקה (שעובר יחסית מהר...) היום קיים גם עט פיוריגון, לא יודעת איך הוא, כי אותו לא יצא לי להזריק. בכל מקרה, קרה לי הרבה פעמים בכל מיני הזרקות, של כל מיני זריקות, כאבים בגב, לעיתים רחוקות יותר בבטן, אבל זה תופעות מוכרות. בהצלחה!

כשאני הזרקתי קוקטיילים

לסטימולציית השחלות, הרגשתי שאני מתפוצצת. הכל כאב לי.מכף רגל ועד ראש. מקווה שאת יקירה, תסתפקי ב"קצת כאבים" ולא ביותר מכך
בגלל זה כל כך מומלץ על דקא ארוך של כמה חודשים בין טיפול לטיפול, לגוף, לא לנפש
מחזיקה אצבעות לטיפול מוצלח

navonlaw

New member
לי לא כאב

אני הזרקתי פיורגון ולא הרגשתי כאבים. רק אחריהאוביטרול נהיו לי כאבים בגב ובבטן עקב גירוי יתר שחלתי אני ממליצה לשתות המון המון מים כ- 3 ליטר ולהיות במעקב כמו שצריך ולא לוותר אם כואב לך תגידי להם. לדעתי גם חשוב מאוד לנוח, ברגע שנחתי מנוחה מלאה ושתייתי הכל נרגע. לא לסחוב דברים בקיצר תשמרי על עצמך

למעלה