שאלה

• פותח הנושא xxxs
  • פורסם בתאריך

xxxs

New member
שאלה

שלום, יש לי שתי שאלות 1. המיטה הזוגית שלי ושל בעלי ממוקמת כאשר הראש שלנו צד דרום , ואין באפשרותנו לשנות את מיקומה , השינה שלי לא שקטה , האם ניתן לבצע תיקון שיעזרו לשינה שלווה ורגוע יותר? 2. חדרי השרותים והאמבטיה נמצאים בצד הצפוני של הבית , נאמר לי שעלי לשים חלוקי נחל באחת הפינות , האם יש אפשרות לשים אותם בתוך כלי , ואם כן מאיזה חומר ואיזה צורה . בנוסף איזה צמחים רצוי לשים ? תודה מראש

yoavfs

New member
קצת על פנג-שואי

לשאלתך הראשונה: שינה לא טובה יכולה להגרם מהמבנה עצמו, מצורת החדר וחלוקה של פתחים, ממיקום המיטה או החדר באזור של אנרגיה (= תחושה) שאינה תומכת, מעיצוב החדר עצמו, מהשלב בו נמצא האדם בחייו (עפ' אסטרוליה סינית), מהמפה האסטרולוגית עצמה או מכיוון שינה. על כן קשה להצביע על מקור הבעיה אותה את חווה. זה שאין אפשרות למיקום המיטה באופן אחר, זה כבר אומר הרבה... כדי לעשות תיקון מתבקש יש לבחון את כל המרכיבים שתיארתי, ורק אז ניתן להחליט מה תהיה דרך הפעולה. כדי להוציא את הנתונים שאליהם יהיה ניתן להתייחס, עליך לעשות מספר פעולות. לשאלתך השניה: חלוקי נחל בשירותים או מקלחת זה תיקון נפוץ מאוד. הרעיון של התיקון בכלל הוא לשם מניפולציה. אם באמת השירותים נמצאים בסקטור צפוני של הבית, 337.5-022.5 מעלות , אז יש לך מים באזור של צפון של הבית השייך לאלמנט מים, כך שעל פניו, אין רע במים באזור מים. את אומרת כי "נאמר לך...", אם כך , דעי לך כי חוק ראשון בפנג-שואי הוא: "אם הכל בסדר, לא עושים תיקון". למרות שחלוקי נחל בשירותים נחשב לתיקון טרוויאלי, שהונהג במערב רק בעשרות השנים האחרונות. כאמור, לא הכל הבסדר אם מתייחסים לאיכות השינה, אבל זה יכול לבוא ממקום אחר. במידה ותניחי חלוקי נחל בשירותים, תפעילי מניפולציה על הצ'י (אנרגיה), ותסגרי מעגל של שליטה ובקרה של אלמנט אדמה על אלמנט המים (אדמה מייבשת מים, מנתבת...). אולי דווקא מתבקש תיקון עץ , ויהיה מעגל הרמוני של אלמנט מים מזין אלמנט עץ ? האם גם בן-זוגך חווה את מה שאת חשה? האם זו חוויה חדשה עבורך?

מה תאריכי הלידה שלכם?

מה את יכולה להוציא מהחדר, שאת מרגישה ש"מפריע" לך? עשי את החשיבה בשקט, שבי בחדר בנוחתא והתבונני בו, עם הבטן. מה יש שם שאפשר להוציא ואינך זקוקה לו עוד?

למעלה