שאלה

master pedo

New member
שאלה

אני סובל מהפרעות שינה ממש קשות אני לא ישן כמה ימים ברצף בכל שבוע וכשאני כן ישן זה רק ל3-4 שעות אני מתעורר נורא בקלות ואם אני מתעורר אין שום סיכוי שאני מצליח להרדם שוב (אין לי מחשבות שמטרידות אותי לפני השינה או משהו כזה) הלכתי להבדק אצל נוירולוג שהביא לי כדורי שינה בשם - Elatrolet הוא אמר לי לקחת אחד לפני השינה ושזה אמור להרדים אותי תוך 40 דקות בערך הוא גם אמר שהתרופה הזאת לא ממכרת בניגוד להרבה תרופות שינה אחרות הכדור לא ממש משפיע עליי, אם אני נרדם זה רק לכמה שעות או שאני עדיין לא נרדם... -עכשיו לי נאמר ממישהו שלקח את זה פעם שזה כן כדור ממכר השאלה שלי אם הכדור באמת ממכר ומה יכול לקרות לי אם אני אקח יותר מאחד או שניים תודה וסליחה על החפירות =)

מסטר.הכדור הזה הוא יעיל לשינה

במקרה של דיכאון וגם לפעמים בצרוף חרדה. לא תמיד אנו מודעים למצב של דיכאון או חרדה שלא מאפשרים לנו לישון בלילה,זה יכול להיות תת הכרתי. הוא גם ממריץ פעילות גופנית. הסיכון של כדור זה לתלות הוא נמוך , הכי חשוב שעליך לזכור,שההשפעה הטובה לכדור זה לוקחת 6 שבועות, בהתחלה יכולים להיות כמה תופעות לואי. אני מאחל לך שלאחר 6 שבועות תתחיל להרגיש טוב יותר

אני לא רופאה או משהו קרוב לזה

אבל.. המילה ממכר.. מביאה לידי שימוש במילה תלות. וזה מה שקורה אם מינון מסויים מפסיק להשפיע והאדם מוצא עצמו נאלץ להשצמש במינון גבוה משנקבע לו על ידי הרופא. ראשית כמה זמן אתה סובל מהעניין ? האם מדובר בשבועות / חודשים .. או חלילה .. יותר? אתה טוען שאין דבר שמטריד את מנוחתך.. אבל ייתכן שיש דבר מה .. הנמצא בתת המודע שלך.. אין לי מושג.. אבל מומלץ.. לצאת לחופש לכמה ימים לאוורר את המחשבות.. לפני שמתחילים ליטול רעלים על מנת לישון. עייפות היא רעל.. והגוף שלך עייף ! בקש חופשה ממעסיקך.. אף רק לכמה ימים. הרגשתך תשתפר ללא ספק.. ומצד שני.. במידה ותצטרך.. ישנם כדורים טבעיים הזמינים בבתי המרקחת לעניין זה.. שאל את הרוקח .. חבל שביום מן הימים תזדקק ל VABEN או LORIVAN על מנת לישון.
רפואה שלמה. S

דודי 2002

New member
אז ככה...

האלטרולט אינו ממכר, אך עודף מינון של האלטרולט מאד מסוכן לכן ראוי להצמד להוראות הרופא בנטילת התרופה.

למעלה