שאלה

שאלה

תגידו..יש פה מישהיי שגרה רחוק מתל אביב..למשל באר שבעע...והיא מסוכנות מסויימת בתל אביב...עם כןן.. איך אתת מסתדרתת עם זה שאת צריכה כלל הזמן להגיע לשםם..לצילומים וכו'...כי זה נוראא קשה במיוחדד במהלך השננה שיש המוןןן לחץ עם הלימודיםם... זה נושא שמאוד מפריע לי ..אשמח עם תענו לשאלתי טלי :)

SuperStar666

New member
אני גרה במרחק של שעתיים(משואר) מת"א

ואני אצל רוברט. מסתדרים... בזמן הלימודים - היו ימים שנאלצתי "להבריז" מבית הספר בשביל אודישן (חשוב!) בבוקר, או צילומים... אין מה לעשות, אם אין לך יכולת לעמוד בקצב של כולם, להשלים את החומר מיד, ולהוציא ציונים טובים, אז לא שווה להקריב. אני התסדרתי יופי, תמיד היו לי ציונים גבוהים וגם בתקופה של הבגרויות וצילומים הוצאתי אחלה ציונים!

סופר סטאר..

לא לזה התכוונתי...אני יסתדר בלימודיםם השאלה שלי הייתה איך את מגיעה לשם כל הזמן?כאילוו את צריכה להסתדר בעצמך?? או שהוא דואג לאיזה סידורר ..לא יודעתת.. וסתם שאלהה..איך קוראים לך?את מופיעה באתר שלוו או משהו.. ובתאכלס את מציעה לבוא אליו..? אני רוצה להראות לכם איך אני נראית ולשים פה תמונה אבל אני מעדיפה לא להזדהות כל כך..בכל זאת באתי לפה לקבל אך ורק טיפים שיעזרו לי בהמשך.. :/ טלי

SuperStar666

New member
אוקיי....

מגיעה בד"כ במונית שירות, עם החבר, עם החברה הכי טובה שלי (גם בסוכנות), אוטובוס... תלוי. הרוב זה במונית שירות. בתוך העיר בד"כ אני מסתדרת לבד - יש לי נהג מונית צמוד שאליו אני מתקשרת בכל פעם שאני צריכה להגיע למקום כלשהו ואין לי זמן לחפש אוטובוס, לחכות וכו'. כעקרון, סוכנות רוברטו עובדת עם חברת מוניות - שמספקת שירות מוניות בתוך המרכז. זה מסוכם עם רוברט, יש על זה תשלום כלשהו אבל יחסית זול יותר. - אני מציעה לנסות, בטח. לא תפסידי שום דבר אם תנסי. אם את לא רוצה להזדהות, למה לי? :) - בגדול, ממליצה לנסות אצל רוברטו, עלית, יולי, ולוק. שאר הסוכנויות לא במצב טוב, ולא מומלץ לעבוד אתן כי לא יצא מזה כלום.

חחחחחחחח..

חחחח תודה ממש עזרת ליי......אני אנסהה ללכת לרוברטו ..למרותת שאימג חזרו אלי אחרי ששלחתי תמונה שלי..אבל את אומרת ששאר הסוכנויות לא במצב טוב..ואם לא יצא לי מזה כלוםם אז זה לא שווהה!! אני רוצה להיכנס לתחוםם ובגדוללל!!... ואני אשלחח תמונהה בהמשךך! מבטיחההה שיהיה לכולם לילהה קסוםםם..... טלי..

pinki girl1

New member
טלי חמודה להבא לא לפתוח הודעה חדשה

פשוט להודעה הקודמת תעשי הוסף תגובה מהירה וזהו... אחרת סתם הכול יהיה מבולגן והפורום יראה מגעיל (:)

SuperStar666

New member
ולא התכוונתי רק לרוברטו!

אמרתי גם יולי, עלית, לוק... הן גם סוכנויות טובות, שיש סיכוי טוב להצליח דרכם, כמובן בתנאי שיש לך את הקריטריונים.

Melvina

New member
אני

מהצפון ליד חיפה, זה קשה ואני מוזמנת רק לאודישנים גדולים וזאת גם ההצעה שלי אליך, תלכי רק לאודישנים גדולים . והלימודים? מפספסים מדיי פעם.

למעלה