שאלה...

dancer111

New member
שאלה...

לא שאני רוצה אבל... שמעתי שרונה-לי מוכרת את הנעלי בלט שלה? למה... מישהו ירצה לקנות יד שניה ועוד ישנה והרוסה לגמרי? בכל מקרה.. מישהי שמעה על זה..? פרטים?

moruush

New member
....

אני שמעתי משהו אבל אני לא בטוחה. חברה אמרה לי שיש הגרלה של הפוינט שוז של רונה לי שהן חתומות ע"י רונה לי בעצמה והם יוגרלו ב"לילה לבן של ערוץ הילדים" חחח.. אבל בכל מקרה את צודקת.. מי ירצה פוינט שוז שחוקות לגמרי ומשומשות? הרי זה מתעצב לכל אחת ע"פ צורת הפוינט שלה.

dancer14

New member
פחחחחחחח

את לא אמורה לרקוד איתן זאת פשוט מזכרת ממנה חחח

moruush

New member
חחחח בעיקרון נכון

אבל מי שתקבל בטוח תנסה לנעול אותם.. זה יסקרן חחחח גם ככה רונה-לי גוליברית אז בטח גם הנעלים שלה.. איזה כיף שיש פה עוד מישהו אני לא לבד..

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifוואי זה אפילו מסוכן../images/Emo12.gif

מקווה שמי שיזכה לא ינעל אותם ויעשה נזק לרגליים שלו

מי בכלל וצה תנעליים שלה פחחחחח

הן הרוסות לגמרי.....לא ראיתם בשידור הזה שהיא רקדה איתן....רואים שהיא לא ממש מבינה בדברים האלה.... אבל שיהיה...מי שיזכה שיהנה לו פפפחחחחח

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifהזילזול הזה...

יש לה גוף מדהים, חזק, מבנה של רקדנית והריקוד על פוינט בחצי הגמר- היה מדהים. וגם אם לא אני לא חושבת שאת במעמד של לומר שהיא לא מבינה בדברים האלה. אני לא מעריצה או משהו אבל כל ה"פחחחח" האלה, זה זילזול שקוף... והיא די מדהימה וכן מבינה עניין [אין לי ספק], ומכאן נובעת קנאות

תגובה - אני השמח אם תקראי=]

אני ממש לא אמרתי שאין לה גוף של רקדנית!!!! להפך! יש לה גוף כמעט מושלם!!!(אני אומרת כמעט כי אף אחד לא פרפקט....) היא רזה יש לה רגליים ארוכות יש לה צוואר ארוך... היא בנויה לריקוד!! אבל הכוונה שלי הייתה ... שמכירת הנעליים נראת לי מוזרה...הרי מי רוצה נעל הרוסה ובלויה...שעלו עליה לפניו...זה לא שהיא איזה נגנית רוק שמישהו רוצה את הגיטרה שלו או משו בסגנון..(דוגמה) ואמרתי שהיא כנראה לא ממש מבינה בדברים האלה התכוונתי שהיא לא רקדנית קלאסי! מצידי תגידו שכן...היא עלתה על הפוינט וכו' אבל בצורה שהיא רוקדת רואים שזה היא לא רקדנית קלאסי! היא רקדנת מודרני! רוקדת מאוד יפה! לא יפה! מדהיייים! אני ממש אוהבת איך שהיא רוקדת והצבעתי לה לאורך כל התוכנית...אבל היא לא רקדנית קלאסי.

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo4.gif

1. היא טובה מאוד בבלט, אבל בלי קשר, הריקוד על הפוינט היה ריקוד מודרני
["אנחנו דור מזוין"
] 2. זה בדיוק זה.. כמו שנגן רוק מוכר את הגיטרה שלו.. היא מוכרת את הפוינט שלה

למעלה