שאלה

sl 3977

New member
בחיים שלי

לא קיבלתי אף דו"ח משוטר ובחיים שלי לא מג"ב לא יס"מ ולא שום יחידה במשטרה פוצצו אותי במכות ואל תגיד סתם דברים שאתה לא יודע אותם ואין לך הוכחות מדויקות אין לי בכלל מה לדאוג כי בסיס המשא"ז בנאות אפקה ריק ממתנדבי קלאסי ויש שם רק מדי פעם שוטר קהיליתי אחד וזה זה וגם משא"ז קלאסי לא נכנסים בכלל לשכונתי הקטנה והשלווה

אבו שפם

New member
SL שמעתה מה הולך לעשות שר התחבורה

החדש??? הוא הולך לבטל את כל התחבורה הציבורית??? למה??? כי אני כתבתי לו שאני לא מעוניין לראות יותר אוטובוסים מסתובבים על הכבישים מאחר והם נוסעים בפראות!!! למרה המזל הוא באמת קרא את המכתב שלי ושלשום קיבלתי מכבוד השר את תשובתו לעניין שהחל משנת 2008 הולכים לבטל את כל התחבורה הציבורית ובמקום התחבורה הציבורית הממשלה הולכת להוריד את המיסים על הרכבים בכדי שכל אחד יוכל לרכוש רכב.... ולעניין השני... תקשיב ותקשיב טוב... בהתחלה חשבתי שאתה קצת לא בסדר....אולי מחפש תשומת לב.... חשבתי שאתה מהתוכנית של שילון פיספוסים... אבל היום אני בטוח.... אתה פשוט דפוק ברמות כאלה שגם אישפוז כפוי לא יעזור לך... תעשה לעצמך ולשאר החברים כאן טובה... עוד שבוע נגמר החופש הגדול.... לך תכין את התיק שלך... את הקלמר....תעטוף את הספרים.... ולך תשב על יד הכיתה עד שתיפתח שנת הלימודים... אתה פשוט מתחיל להיות עבורי לפחות למטרד גדול וממש מציק.... לך מכאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כבררררררררררררררררררררררררררררררררר

sl 3977

New member
אתה יכול לכתוב לי בצורה יותר מנומסת

אתה בעצמך דפוק תסתום כבר את הפה שלך טוב יעשו המנהלים אם ימחקו את הודעתך שכוללת קללות ויחסמו אותך מהפורום הזה על שימוש בשפה בוטה שאינה הולמת פורום ציבורי שכזה ואסורה ע"פ תקנון הפורומים של תפוז ואתה לא תגיד לי איפה כן להיות ואיפה לא להיות ולאן כן ללכת ולאן לא ללכת!

אבו שפם

New member
ומה יש לך להגיד על שר התחבורה

נכון אני בעצמי דפוק... אין ויכוח... תאמין לי שאני כותב בשפה הרבה יותר עדינה ממה שאני רוצה לכתוב לך שלא תעשה שטויות.... לך תכתוב לשר שאתה לא מסכים עם מה שהוא מתכוון לעשות בכל מה שקשור לתחבורה הציבורית וביטולה המלא... אתה כנראה לא מבין רמזים שכל מי שכותב לך כאן ... מבקש ממך בעדינות.... לך מכאן .... לך חפש לך פורום אחר.... לך תתעלק על פורום אחר..... אתה ממש עלוקה.... עכשיו אני יותר מובן???

שירןן21

New member
דיי ילדים אין צורך לריב .. ואם כבר

רבים.. יש לכם קרבינים בבסיסים.. צאו למלחמה :->

sl 3977

New member
אז זהו

שסיימתי י"ב אני לקראת שנת שירות לאומי למי שלא יודע

silvio3

New member
תתגייס לצבא

או שבכלל אתה מפחד לצאת מהבית ובגלל זה שאתה רואה את הקלאסי אותה אומר אוי אוי אוי מה יהיה אם עכשיו הם יתפסו גנב פה הם לא יכולים לעצור אותו! תפסיק עם השטויות שלך אתה מאוס פה חלאס שאלות שואלים רק בפסח!

sl אתה ממש מתחיל להוות מטרד לפורום.

אני לא מבין מה הבעיה שלך יש לך בעיה עם זה שהקלאסי הולכים עם אפוד זוהר לך תכתוב למפכ"ל רק אל תצפה לתשובה כי הסיכוי שזה יגיע אליו שווה ל- 0.0% יש לו דברים יותר רציניים על הראש מאשר איזה אזרח שמפריע לו שמסיירים אצלו בשכונה ושהקלאסי לא לובשים מדים אתה כנראה חי באשליה שלמשטרה יש סכום כסף כמו לביל גייטס אבל אתה מאוד טועה אפילו מתנדבי יח"מ לפעמים מחכים כמה זמן בשביל לקבל את המדים מדים עולים כסף ולכדי למנוע מצב שלא תבין אני יאיית לך שוב כ-ס-ף עכשיו תעשה טובה אמיתית על תשב מול המקלדת ותחשוב על מה לענות לי או לכל אחד אחד פה בפורום פשוט קח את העכבר תקליק על פורום "משועממים בטירוף" ושם תקבל תשובות בשפה שאתה תבין -------->>>>>סוף<<<<

sl 3977

New member
אתה לא תגיד

לי איפה לשבת ואיפה לא אני אשב מול המקלדת כמה שבא לי! אם ככה אתה אל תשב מול המקלדת!

sl 3977

New member
אני כן יוצא

מהבית ותדבר אלי בנימוס כי אני לא חייב לך כלום כמו שאני מדבר אליך ובחיים שלך אתה לא תנבל את הפה שלך עלי ככה בחיים שלך! אתם דוחים אותי רק בגלל שדעתי נוגדת את דעתכם נכון? ככה לא מתנהגים לאורחים

silvio3

New member
את האמת

אין לי כבר כח להגיב להודעות הדיביליות האלה מי בכלל מקלל אותך או מנבל את הפה אתה חי בסרטים

sl 3977

New member
גם לי

אין חשק וכוח כבר ליכתוב כאן כי זה עושה לי רע מאוד וזה מאוד מעיק עלי אני נשבע לכם שזאת באמת הפעם האחרונה שאני כותב כאן רק אם לא תירדו עלי דעו לכם כי אף אחד בן אדם אינו מושלם כל אחד טועה לפעמים לא נורא כולם טועים לפעמים וזה לא נורא בכלל ועכשיו לקראת יום כיפור אני מבקש אלף סליחות מכל מי שפגעתי כולל חברי הפורום הזה אנא קבלו את התנצלותי ויש גם פה בפורום הזה אנשים כאלה שצריכים להתנצל בפני על כך שהם השתמשו בשפה בוטה כלפי וכל מי שיתנצל בפני אסלח לו תמיד ואני אהיה מוכן לפתוח איתו דף חדש אבל מה שהכי חשוב זה לדעת איך להשתפר וללמוד מטעות ולהמשיך הלאה ולחשוב חיובי בבקשה תקבלו את סליחתי לילה טוב בטוח ונעים לכולם תישמרו על עצמכם זה הכי חשוב

שלום30

New member
לא חובה לענות להודעות שמרגיזות אתכם

כל אחד וסגנון הכתיבה שלו. אם התרגזתם מהודעה שנכתבה ואתם מרגישים שתגובתכם תהיה כעוסה וקשה - אל תגיבו. לא אחת קרה לי שכתבתי תגובה כעוסה ולא שלחתי אותה בשעת כעס, ולאחר שקראתי אותה כמה פעמים תקנתי אותה או בכלל ויתרתי על השליחה שלה. רצוי לא להגיב כשכועסים. להרגע ורק לאחר מכן להגיב בצורה פחות כואב ופוגעת.

למעלה