שאלה?

לא כזה רואים אותה אבל..../images/Emo4.gif

לומשנה. אמרתי לך לא נכון, על מי שהצעת לגלם את דראקו. אני לא מסכימה איתך, הליהוק של דראקו פשוט מושלם.

Shiri from the block

Active member
האא, גם אני מסכימה לגבי דראקו אבל הוא אמר להציע שחקנים אחרים אז הצעתי סתם בשביל הכיף

mjlk

New member
לדעתי הליהוק של דראקו מצויין

אין צורך להחליף, ככה גם של סנייפ-פו ומקגונגל

שומו

New member
דניאל ראדקלייף=נוויל לונגבוטום../images/Emo70.gifXD

מגיע לו
ואמה ווטסון=לבנדר בראון
.

R i s a

New member
למען האמת, ../images/Emo141.gif

אני דווקא די מסכימה עם הליהוק ואם היו לי את השחקנים האלו הייתי מלהקת אותם, חוץ מהשניים האלו: וולדמורט: אני יודעת שתמיד אמרו שהוא לא נראה טוב, אבל תמיד דמיינתי אותו מן רע כזה עם גלימה ארוכה, עם סנטר מחודד ומבט שנון או ארסי בעיניים, הדמות של וולדמורת בסרטים די הרסה לי את כל הפנטזיה ;_; סיריוס: אני ממש ממש ממש לא יכולה לסבול אותו כגרי אולדמן, לא ציפיתי ליהוק של מישהו נורמאלי אחרי שהוא אמור לשבת 13 שנים בכלא, אבל גרי אולדמן? פשוט גרר.

אלאסטור

New member
גם אני חושב שהיה

עדיף שחקן שיראה יותר אנושי וחכם ופחות מטורף בשביל סיריוס, הם הגזימו בקטע של הטירוף וההזנחה. אה, וגם את דמבלדור הייתי מחליף, הוא פשוט לא מתאים. השאר פחות או יותר מתאימים. יש כמה שממש תפורים לתפקיד, סנייפ, מקגונגל, פילץ`, הארי רון והרמיוני, אצל משפחת וויזלי בכלל עשו עבודה טובה, כנ``ל אצל המאלפויים, השחקן הראשון ששיחק את דמבלדור. זהו פחות או יותר.

למה? ../images/Emo55.gif

אני דווקא חשבתי שבוני רייט עושה את תפקידה כג'יני כמו שצריך (לא שהיא מופיעה הרבה בינתיים.. בסרט הרביעי ספרתי, ויש לה בסך הכל איזה חמש-שש שורות =P )

נההה..

הם בדיוק כמו שהם, אבל רק אני דמיינתי לי את כל משפחת וויזלי עם שיער קצר (כל הבנים כמובן). קצת הרס לי לגלות שרון והתאומים מתיימרים לגדל שיער ארוך. אבל אחרי ששמעתי אותם בסרט מדקלמים את השורות שלהם, בקול השובב שלהם, הליהוק היה די מוצלח.

מה יא

New member
אבל זה כל כך יפה להם D:../images/Emo96.gif

חוץ מזה שלתאומים די מתאים שיער ארוך, ולביל יש קוקו

mjlk

New member
תחשבי שמדובר בשנות ה-90...

כנראה היה אופנה שיער ארוך. חוצמזה, אני בספק אם יש להם תקציב למספריים
חח סתם

CoralP

New member
אוי אבלאבל ;;

השחקנים עושים עבודה ממש טובה D: ואני דווקא אוהבת את הוויזלים בסרטים ^^ [מוחעחע, מי לא אוהב את הקטע שהם משלימים אחד לשני את המשפטים בסרט השלישי עם מפת הקונדסאים? ^_____^]

למעלה