שאלה?

אני מדברת רק על המראה החיצוני,

דמייניתי אותם מוצקים כאלה, ובסרט עשו אותם רזים וארוכים.

skaramoosh

New member
לא לא לא

משפחת ויזלי מתחלקת ל2 מבני גוף: גבוה ורזה- רון, פרסי, צ'ארלי, וארתור, ונמוך ומוצק- פרד וגו'רג', ביל ומולי... ואת ג'יני, שהיא יצור מיוחד P-:

ממ

טום רידל הילד (בזיכרון של דמבלדור)= Haley Joel Osment, הילד מהחוש השישי ותעביר את זה הלאה ?

../images/Emo45.gif

ממש טוב

ToryMaster

New member
אפצ'י

אבל הוא לא יפה [לא נאה אפילו, בעיני] והוא כולו בהיר, בניגוד לטום רידל, שיש לו שיער כהה וזה.

מה יא

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo96.gif

והוא גם ניראה ילד נחמד כזה, לא איזה פסיכי שהורג ארנבים.

אבל אבל

אפשר לצבוע לו את השיער
והוא שחקן ממש טוב, ויש לו את ההבעות פנים האלה שלו.

אממ אני לא עונה על השאלה

ב"ה אבל אני רוצה הסביר איך אני רואה את הדמיות.,ואז להסביר מה אני חושבת שצריך לשנות את הארי אני מדמיינת הפוך ממה ששמו את הרדקליף הזה, חשבתי שיבאו אדם עם נוכחות ,והביאו איזה טיפשון שחש מעצמו. להארי צריך להיות פרצוף יותר מנלכולי,והרדקליף הזה פשוט משדר אושר ועושר עד עצם היום הזה. בחירה גרועה מאוד. את רון דמיינתי פחות או יותר כמו הרון שהביאו בסרט,הבחירה היחידה שאני אוהבת. את הרמיוני דמיינתי פחות יפה,ועשו אותה יותר מידי בת בסרט,כל שניה צורחת כמו ילדה מטומטמת,סתם עיצבן אותי. חרא של בחירה,חיפשו פרצוף יפה ולא פרצוף קאנוני. את התאומים אני רואה גבוהים עפ חיוך שובבי על השפתים ופרצוף דורש חיבוק,ולא אגרוף כמו שהתאומים של הסרט. כל המורים עשו מעולה!!! כל בחירה -קולעת! למרות שאת הפרצוף של סנייפ ראיתי יותר עכברי כזה... את האגריד פשוט אהבתי מהרגע הראשון. את דמבי צריך לשחק שחקן אחר,בסרטים הנוכחות שלו לא טובה,צריך בכלל לשנות כל מיני דברים שם, ולהביא שחקן בעל אופי. את סריוס, יש איזה תגובה שלי שכתבתי שיש איזה שחקן שחשבתי לעצמי "הנה סיריוס!!!" מי עוד? הו,ג'ני.
עושה אותה כעורה. צריך להביא שחקנית עם תלתלים <זה דורש לי> ארוכים ופרצוף מדהים,ועיינים גדולות. לא יודעת,זה פשוט לא היא. לופין צריך להראות אחרת,נקודה. וגם את שחכתי את שמו..זנב תולע. הבחירה של דרקו פחות או יותר דומה למה שתאירתי לעצמי.

מסכים איתך על הכל חוץ מהקטע על

התאומים. אנחנו צריכים אגרוף? (
) חיבוק? (
) לא צריך להגזים. אנחנו זקוקים לתפיכה על השחם,ולהגיד לנו. "המשיכו כך בחורים."
8-

mikokikyo

New member
ואני חושבת שהשפם שלו פשוט מפחיד>>"

בכללי לא אהבתי את לופין בסרט, הוא ממש לא מתנהג כמו לופין... כלומר, הוא אומר את השורות שלו וזה, אבל ההתנהגות שלו... זה פשוט לא לופין שדמיינתי... והוא גם ממש לא דומה חיצונית ללופין שדמיינתי...

שומו

New member
רון- לוקאס הווארד.

סיריוס- ניק מילר. סנייפ- קאלב רוס. ג'יני- בת' צ'וט.

למעלה