בראד פיט- פרופסור גילדרוי לוקהרט.
E Eos14 New member 25/8/06 #59 ../images/Emo29.gif מממ...../images/Emo31.gif הוא לא נראה מספיק שחצן וטיפש..
C CoralP New member 25/8/06 #88 אבל יכולים לעשות אותו כזה.. נו הוא גם יכול לשחק כזה P: בכלמקרה הרעיון שיעשע אותי D:
Y yuvi217 New member 25/8/06 #51 ../images/Emo41.gif שאלה אני לא מאמינה ששכחתי! איך קוראים למר גונט? אבא של מרופי והסבא של וולדמורט? אוף אוף אוף! אני לא מצליחה להיזכר! והשאלתי לידיד שלי את הספר אז אני לא יכולה לבדוק.. מישהו יכול לעזור לי?
../images/Emo41.gif שאלה אני לא מאמינה ששכחתי! איך קוראים למר גונט? אבא של מרופי והסבא של וולדמורט? אוף אוף אוף! אני לא מצליחה להיזכר! והשאלתי לידיד שלי את הספר אז אני לא יכולה לבדוק.. מישהו יכול לעזור לי?
Y yuvi217 New member 25/8/06 #71 אוי לא.. נזכרתי עכשיו.. ואנדרולו! איזה טיפשה אני.. השם האמצעי של וולדי! *מרגישה מפגרת *
M mikokikyo New member 26/8/06 #101 תנו תמונות, אנשים! אני לא מכירה אפילו חצי מהאנשים שאתם מציעים אז אמ, תשלחו תמונות כדי שאני אוכל להתאים לי אותם בראש... בבקשה^^
תנו תמונות, אנשים! אני לא מכירה אפילו חצי מהאנשים שאתם מציעים אז אמ, תשלחו תמונות כדי שאני אוכל להתאים לי אותם בראש... בבקשה^^