שאלה :)

silencEmo

New member
שאלה :)

אני בטוחה שאני רחוק מלהיותה ראשונה ששואלת, אבל עיינתי בעמודים האחרונים ובשאלות הנפוצות ולא מצאתי תשובה. יש תאריך משוער ליצאית הספר האחרון? אנגלית/עברית

איו עדיין תאריך מדויק

משערים שזה יהיה בקיץ הבא. יש גם השערות לגבי התאריך ה- 7.7.07

m i t s u k i

New member
דווקא לא!

רולינג אמרה שהיא מקווה שהספר יצא ב7.7.07 כי זה תאריך מיוחד בשבילה...

Shiri from the block

Active member
למה לוותר? זה רעיון ממש נחמד, אני דווקא אוהבת לחשוב שאולי זה יצא בתאריך הזה גם מבלי שרולינג תגיד על זה משו

R i s a

New member
אין תאריך מדוייק.

ולגבי השמועה של ה-07\07\07 ציטוט ממאגל.נט:
When will the seventh Harry Potter book come out? We have absolutely no idea; nothing at all has been confirmed yet. Jo did say that she would write the book in 2006 and we predict she'll finish it by the end of the year. It has been rumored that it will be released on July 7th, 2007 (7/7/07). But some have said that it would be a publicity nightmare to release it then, seeing as the Order of the Phoenix movie is slated for a July 13th release.​
וקישור למקום בו זה צויין.

R i s a

New member
זה לא ממש קשה, אבל בסדר.

"מתי הספר השביעי של הארי פוטר ייצא? אין לנו שום מושג; שום דבר עוד לא אושר. ג'ו אמרה שתכתוב את הספר ב-2006, ואנחנו חוזים כי היא תסיים את הכתיבה לקראת סוף השנה. הייתה שמועה שהספר יופץ בשביעי ביולי, 2007 (07\07\07). אבל מספר אנשים אמרו כי זה יהיה סיוט תקשורתי להפיץ את זה באותה תקופה, מאחר שהסרט "הארי פןטר ומסדר עוף החול" מיועד להפצה ביולי ה-13." (וזה כמובן חופשי)

dוDav

New member
תרגום../images/Emo13.gif

מתי הספר השביעי יצא לאור? אין לנו שמץ של מושג, שום דבר עוד לא מאמת (משורש א.מ.ת) ג'ו (גק"ר) שהיא תכתוב את הסםר בשנת 2006, אנחנו חוזים שהיא תסיים את הספר לקראת סוף השנה. הופצה שמועה שהספר יופץ ב7.7.07 (השביעי ביולי), אבל אמרו שזה יהיה סיוט פרסומי. יציאת הספר ב7.7, יוצאת קרוב לתאריך יציאת הסרט "הארי פוטר ומסדר עוף החול", שייצא בתאריך 13.7.07. מקווה שזה בסדר

למעלה