שאלה

quein2

New member
שאלה

האם חתול שלא מגרגר (הוא גרגר כמעט בלי הפסקה כשהיה גור כיום הוא כמעט בן שנה ) זה בעיה רפואית?? בבקשה אם מישהו יודע שיענה לי אני מתחילה לדאוג..

לא בעיה

גרגור הוא תופעה התנהגותית, ואני לא חושב שהפסקת הגרגור מבטאת מחלה. כשאני חושב על זה, נדמה לי שבכלל גורים מגרגרים יותר מבוגרים (התרשמות כללית. מעניין מה ההתרשמות שלכם). כמו כל הגברים, הוא פשוט התרגל לטוב, ועכשיו הוא לא מרוצה ממה שיש לו, ורוצה יותר

quein2

New member
תודה , אבל שניה רגע

לא הגיוני שהוא לא מקבל טוב כי יש לו בדיוק אותו יחס ואולי אפילו יותר , וזה גם טיפ טיפונת מעליב , כי הוא אחד הדברים הכי חשובים בחיי.. בכל מקרה יש לו אחות אצל דודה שלי שהיא גדולה ממנו ב-4 חודשים והיא לא מפסיקה לגרגר אבל תודה שענית :)

יש חתולים קולניים ויש שקטים

יש לי חתול שמגרגר כל כך חזק וכל כך הרבה, שברגע שאני רק מעביר לו יד על הגב אני כבר שומע את זה. מצד שני, יש לי חתולה שמגרגרת מאוד בשקט ורק לפעמים, וכדי לדעת שהיא מגרגרת אני בד"כ צריך להניח אצבע באזור הגרון שלה כדי להרגיש את הרעד, כי הוא פשוט לא נשמע.

אל תעלבי

לא כולם מראים אהבה באותה דרך. זה נכון לאנשים וזה נכון לחתולים. אני בטוח שאת אוהבת אותו, ואני מניח שהוא מחזיר אהבה, אבל לא דרך גרגור.

אני חושבת שהדאגה שלה נובעת לא משום

שהוא לא מגרגר אלא כי בעבר הוא כן גרגר ועכשיו הוא לא אז היא רוצה לדעת אם זה מעיד על בעיה כלשהי.

ברור לי

אני חושש שהתבדחתי, וזה נגרר יתר על המידה. בעניין הרפואי, אמרתי בתחילה שככל הנראה זה כלום.

למעלה