שאלה

שאלה

מתי יצאו הסרטים של הטרילוגיה החדשה(פרקים 1-3) במהדורה מיוחדת, כמו הסרטים המקוריים?

לא יודעים עדיין

מה שכנראה יהיה, זה יודה יהפוך לדיגטלי באימת הפאנטום (במקור הוא היה בובה) וזה יבוא כנראה עם דיסק תוספות (כמו במארז של הטרילוגיה הישנה).

Jedi Force

New member
טעות!

רק בסרט "מתקפת המשובטים" ו"נקמת הסית'" יודה הוא מאפקט תלת-מימדי, אבל בסרט "אימת הפאנטום" הוא בובה לכול דבר.

למי אמרת נכון?

אני יודע שבכל הטרילוגיה החדשה(כלומר-"אימת הפנטום","מתקפת המשובטים" ו"נקמת הסית'") יודה נעשה במחשב. אני יודע את זה בגלל שראיתי את מאחורי הקלעים של שלושת הסרטים.

אז כנראה לא ראית כל כך טוב...

כי פיספסת איך שהם צילמו את פרנק אוז עם הבובה של יודה לסצינה עם אובי ואן קנובי שבה הוא מרשה לאובי ואן למלא את משאלתו האחרונה של קוואי גון ג'ין וללמד את אנאקין באימת הפנטום, את הסצינה צילמו אחרי שהסתיימו הצילומים הראשיים לסרט, ועמד שם הכפיל של יואן מקגרגור, אבל זה היה פרנק אוז הגדול בכבודו ובעצמו שמפעיל את הבובה!!! של יודה.

זה נכון

אבל, זה הקטע היחיד שנעשה כך. השאר נעשו במחשב. הכל ישנו בדיסק הבונוס של הסרטים(ב-D.V.D).

AceMagician

New member
אחי - אל תצא אידיוט

חד וחלק: באימת הפאנטום השתמשו בבובה שהופעלה ודובבה ע"י פראנק אוז בעוד שבפרקים II ו-III השתמשו בCGI עם הדיבוב של פראנק אוז. זה נכון שבתוספות של מתקפת המשובטים בDVD עשו דמו ליודה שבאימת הפאנטום ובטרילוגיה המקורית (האימפריה מכה שנית אם אני לא טועה) בCGI. לא יותר, לא פחות.

4La57oR

New member
באימת הפנטום השתמשו בבובה אבל.....

... כדי להכניס את הצוות הגרפי לכושר לקראת מתקפת המשובתים הוא נתן להם לעשות את יודה של אימת הפנטום מחדש במחשב (יש לי את creating the world of star wars in 365 days אז בבקשה אל תתווכחו איתי!)............. אה, ועוד משו, מחר (3 בבוקר) אני טס לאמסטרדם וחוזר היום ראשון, אז ביי בינתיים... ואם עד 3 מישו קורא את זה ויש לו איזה המלצה בשבילי עם שמו לדחוף לטיול זה יתקבל בברכה!

MajorWinters

New member
אחי

אל תתווכח איתי בנוגע למלחמת הכוכבים. לוקאס עשה את יודה שפרק I כבובה ואז כשהוא החל לעשות את פרק II הוא רצה לראות איך תראה הגרסה הCGI-ית שלו, לכן הוא נתן ליוצרים בILM להתאמן על אימת הפאנטום והאימפריה מכה שנית על יודה הקיים. כל זה מהתוספות של הטרילוגיה המקורית של SW ומהתוספות של מתקפת המשובטים. וכן, משובטים זה עם 'ט', ולא עם 'ת'. תודה.

AceMagician

New member
אגב- מעליי זה אני

התחברתי דרך המחשב של דין ושכחתי לשנות את הכינוי
תשובתי נשארת בעינה.

אוף

אני מדבר אל הפרקים שיצאו אחרי שנת 2000. אני התיחסתי לסדר הכרונולוגי שלהם. אתם אולי דיברתם אל הסרטים- "מלחמת הכוכבים-פרק 4-תקווה חדשה", "האימפריה מכה שנית"(פרק 5), ו"שובו של הג'די"(פרק 6). שנעשו(לפי הסדר): פרק ארבע-1977, פרק חמש-1981, פרק שש-1986.שימו-לב בפעם הבאה.

DDN

New member
לא. זה נראה שהבינו אותך טוב מאוד.

לא יודעים מתי יצא המארז של 1-3, מארז של 4-6 כבר יצא.

יש לי אותו

ואני התיחסתי לבונוסים בדיסק(D.V.D) של "אימת הפנטום". יש גם קלטת וידאו של "אימת הפנטום".

למעלה