שאלה..

modz0r

New member
שאלה..

מישהו יודע מה קרה ל או איפה ישחק Stephen Davis שנה הבאה? פשוט, הוא נמצא במשחק של הפורום, מצאתי עליו פרטים ב-nflplayers.com ושם כתוב שהוא שחקן של קרולניה.. אבל (ואבל גדול), אני פשוט לא מוצא אותו ב-nfl.com. חיפשתי אותו ברוסטר וב-depth chart של קרולניה וברשימת השחקנים, ואין. לא מוצא אותו.

Lablabla

New member
לא יודע אם זה עוזר אבל

חיפשתי בגוגל Stephen Davis והאתר הראשון שעלה לי הוא nfl.com http://www.nfl.com/players/playerpage/1440 כתוב שם שהוא של קרולינה

modz0r

New member
ואללה..

איזה מוזר זה. באינדקס הוא לא שם, אבל הוא קיים ברשימה.. נו טוב. תודה!

omrili77

New member
הוא היה פעם ה-RB הפותח של וושינגטון

הוא דווקא היה לא רע בכלל. הוא עבר לקרוליינה באיזשהו שלב (אחרי בדיקה: 2003), וכרגע הוא לא ברוסטר שלהם, אז לא ממש ברור מה הוא עושה פה...

modz0r

New member
טוב.. לא נורא

בהתחלה רציתי לשים אותו בקבוצת דירוג שלישית בליגת הפנטזי שלנו.. בסוף הצלחתי לסדר מקום ל-RB בקבוצת הדירוג הראשונה.. עכשיו מתלבט בין אלכסנדר לטומלינסון (נראה לי שזה השם שלו).

omrili77

New member
אכן בעיה קשה

אני הלכתי על QB בראשונה ו-RB בשניה. אלכסנדר וטומלינסון זו בחירה בעייתית... אבל תחשוב על זה שלאלכסנדר (בלי להעליב את הכמות המרשימה של אוהדי ניינרס שיש כאן) יש קבוצות יותר חלשות לשחק נגדן בתוך אותו בית (כלומר 6 משחקים עם פוטנציאל ניקוד גבוה). מצד שני נשאלת השאלה כמה סיאטל ירוצו לעומת הברקים עם צוות ה-QB הלא כ"כ מרשים. בקיצור דילמה.

ofribecker

New member
לדעתי

הוא לא חתום כרגע באף קבוצה. אני משחק פאנטזי פוטבול ביאהו וסטיבן דייויס לא ברשימת השחקנים שם בכלל. אין לי מושג יותר רחב מזה.

למעלה