שאלה..

James is alive

New member
שאלה..

כשעושים הופעה משותפת של להקות שהמעריצים שלהן יחד מגיעים למעל מיליון וחצי מעריצים, האם צריך להשקיע ביח"צ..? הופעה בלי יח"צ יכולה להצליח מבחינת המעריצים..??

James is alive

New member
../images/Emo208.gif

2 3 4 5 6 7 8 9

James is alive

New member
ברור שהוא לא מזיק..

השאלה מה קורה אם לא משקיעים ביח"צ... זה יכול לגרום להפסד של הרבה מעריצים?

כתבת "יחד" מליון וחצי מעריצים.

זה כולל גם מליון וארבע תשעים ותשע אלף ללהקה אחת, ו 999 ללהקה השנייה. אם זה המצב שלך, אז קח בחשבון שההופעה יכולה להכשל גם עם יח"צ.

James is alive

New member
לא... השאלה שלי היא

מה קורה שעושים הופעה בלי יח"צ... אני יודעת שעם יח"צ ההופעה הזאת בטוח מצליחה, השאלה מה קורה בלי היח"צ...

p p 7

New member
את יכולה ללמד אותי בבקשה איך לעשות

הקפצה? תודה לך

James is alive

New member
נראה לי ש..

צריך לשים את האייקון הקפצה בכותרת, ובתוכן ההוגעה לרשום לפחות 10 תווים.. אני לא סגורה אם זה נכון, תשאל עוד מישהו..

James is alive

New member
אני עשיתי כמו שאמרתי לך

והאייקון נמצא ב"סמיילים וסימנים לנושא" למטה...

הסבר מפורט-../images/Emo222.gif

את צריכה לשים כתוב בנושא ההודעה, שבלי זה אי אפשר בכלל לפתוח הודעה ולשלוח אותה, ואז את שמה או אייקון בתוכן ההודעה או יותר מ-10 תווים בתוכן ההודעה. הודעה שתקפיצו אותה לאחר 3 ימים לא תוקפץ

p p 7

New member
לא הבנתי כלום - מבקש הסבר נוסף

פלורסיינטה- את יכולה בבקשה להסביר בצורה יותר בהירה? איפה כותבים? על מה לוחצים? תחשבי שאני ילד בכיתה א ותזסירי לי בהתאם. תודה לך מקרב ארבעת החדרים שבליבי

JiBit

New member
תכתוב מה שבא לך בנושא

ובתוכן ההודעה תשים או אייקון כלשהו או לפחות 10 תוים {אותיות, סימנים, מספרים...}

roni627

New member
נצלש|יש לי שאלה |../images/Emo206.gif

למה לא מקבלים מעריצים בפארק הירקון/קיסריה? תודה מראש שיק בון Pits

TheKillerS

New member
פעם היו מקבלים

אבל אז המנהלים החליטו לשנות את זה כי הם אומרים שמי שמשלם 120/80 שח לכרטיס אז הוא כבר בטח מעריץ...ואז אתה מרויח רק מהכסף..

TheKillerS

New member
ככה..

תרשום מה שבא לך בנושא ובתוכן ההודעה תרשום או 10 תווים(אותיות מספרים סמלים..) או איקון אחד...לא משנה איזה...(לא חובה דווקא lהקפצהl ) ואז ההדעה תקפוץ אלא אם ההודעה נכתבה לפני יותר מ3 ימים(ההודעה הראשית זו שמסומנת בעיגול כתום..)

למעלה