שאלה...

AceMagician

New member
שאלה...

לפי מה שקראתי ב-NARUTO FAN.COM, הפילרים יסתיימו בפרק 200, עם התחלת הקאקאשי גאיידן שתמשך עד פרק 204, ובפרק 205 יתחיל הדור הבא של הסדרה. אני לא בא לשאול אם זה כך או לאו, כי בכל מקום כתוב שזה לא מאושר ב100%. מה שאני רוצה לשאול זה אם משהו יכול למלא לי את החסר שהפסדתי מאז שהפסקתי לצפות בפרק 150 בערך. אני זוכר שסאקורה התחילה לימודי רפואה אצל טסונאדה (נו-באצ'ה
) וכל זה - השאלה שלי היא: האם היו התפתחויות חשובות של דמויות במהלך 50 הפרקים אותם הפסדתי? תודה מראש
--גיא

lgmtk

New member
look, any "developments" from 135

until end of fillers arent rly developments, wouldnt u agree? just fillers, those are not the real developments as kishimito intedended them to develop, and i bet they wont REALLY play a role. bottom line, 135 to (supposedly) 200 isnt as important as non-fillers (manga to anime plot line). if u REALLY want to know, i bet Omri knows all the answers. and i think they will end at 200, or at least i hope so...either way, the manga rocks so go read it ASAP

benedek22

New member
נכון מאד

בקשר לפילרים לא קרה שם שום דבר שצריך להשפיע על העלילה רק משימות ללא כל השלכה על העלילה חוץ מאולי העובדה שהינאטה פיתחה שיטה חדשה אבל אני בספק אם יראו אותה משתמשת בה בשנית

remundo

New member
לא ראיתי את הפילרים

אבל אולי הם הוסיפו פרטים שבמנגה באו בבת אחת בסוף של אחד הפרקים מידי פעם בפילרים, כמו למשל זה שסאקורה לומדת רפואה אצל טסונאדה.

MrsGreen

New member
בתכלס

אם תשאל פה אנשים תראה שהרבה פשוט דילגו מרגע תחילת הפילארים אי שם ב135 עד שיודיעו שנגמרו הפילארים. ולכן זה באמת חסר משמעות מה שהיה בינתים. בתכלס אני קצת לפניך ב 167 והם רק יוצאים לעוד משימות מפגרות וחוזרים על עצמם הרבה פעמים, ככה שלא הפסדת כלום :)

dndboy

New member
../images/Emo103.gifOMG!!!

השמועה שלי הגיעה עד לחו"ל XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אמממ אז ככה.. אתה לא חייב לראות את הפילרים.. אין בהם עלילה ממש חוץ מהטכניכה של הינאטה שאני מניח שתראה בעתיד גם ככה.. הסיבה האמיתי לראות את הפילרים היא התחרות שאני עושה בסוף שתבוסס על הידע שלכם בפילרים D= פרסים שווים ונדירים שאין עוד להשיג בארץ D=

ניימ..

את יודעת אם יהיה את נארוטו בערב, בערוץ הילדים, ב"טלמאנגה" בתרגום לעברית? @_@

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifכנראה שלא.

רצו שמועות על FMA אם אני לא טועה..אין לי מידע רשמי-.-

remundo

New member
לא יודעת

באתר שלהם הם אמרו שהם לא יביאו את אלכמיסט לארץ כי זה אלים מידי. (כמובן שנארוטו הרבה יותר אלים, אבל אלכמיסט זה.. זאת סדרה די קשה, לדעתי.)

dndboy

New member
../images/Emo103.gifשמועות זה אני P=

היו אמורים להביא.. אבל כן הם חושבים שזה אלים מידי [האמריקאים לא צינזרוXD]

ד"א,

זה דיי ברור לכולנו שחצי מהסדרה של נארוטו תצונזר, בגלל כל הדם זוה.. אז מה הבעיה כבר לשים גם את FMA ועוד בערב שלא כולם רואים

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifסופסוף האמרקאים עושים משהו

שהוא לא מוגדר כטוב..אבל לא רע

Silver Fox

New member
FMA יהיה אסון ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

גם ילדים יותר קטנים צופים בטלמאנגה. לא, הם לא הולכים לישון בשמונה בערב. סדרה כמו FMA עלולה לעשות להם טראומה רצינית. אחותי בתור בת 17 בעת הצפייה הזדעזעה מספיק, אז כמה יזדעזעו ילדים בני 10-12? ד"א, מאיפה הציטוט בחתימה שלך?

SasuNaru

New member
למה הזדעזעה? ם__ם

איזה טארומה?! 0__ם FMA סידרה גאונית ומבין הטובות .__. יעשה רק טוב XD אבל זה יהרוס אותי אם אני אשמע "אלכימאי להבה! D:" איפשהו @@;

A K I R A

New member
ממ אני משערת שבגלל הפרקים הראשונים

מפרק 3 ומעלה הסדרה פשוט חולנית XD הקטע עם נינה ואבא שלה... Oם

למעלה