שאלה..

RIP666

New member
שאלה..

שלום יש לי שאלה, לפני כמה זמן קראתי פה בפורום [שאלה של מישו] על הקטע שרואים ת'שעון כשהוא מצביע על 12:12 03:03 וכו' ובזמן האחרון הרבה מאוד פעמים זה קורה לי, אני לוקחת את הפלאפון סתם בשביל לראות ורואה כמעט תמיד שהשעות תמיד 12:12 14:14 וגם כל הזמן זה קורה לי שאני עם חברים או משו.. זה אומר משו מיוחד? טוב או רע? תודה :)

Tal_Ya_Tal

New member
זה אומר, שעלית על התדר 11:11

זה אומר, שאולי אתה עכשיו מכוונן יותר. זה לא 'טוב' ולא 'רע' כי אין כזה דבר בכלל. זה אומר שאתה יותר מכוונן. זוהי התפתחות כלשהי לכוון של איזון וסנכרון עם היקום. זה הרבה פעמים נותן לי אישור לדברים שאני עושה, שאני מסונכרנת עם היקום, עם הרוח המודעת שלי ועם התפקיד שבאתי לעשות כאן. אם אתה רוצה לקרוא יותר על הנושא הכנס לאתר של סולארה. L&L TALYA

הינה הסבר ממצה על מספרי מסטר

הינה הסבר ממצה, על מספרי מסטר היערכות עם מספרי המאסטר אור ואהבה לכם

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo51.gifזברה../images/Emo24.gifיקירה../images/Emo23.gif

זה ממש ממצה ואין ספק שהעבודה שסמדר עושה בתרגום לעברית של החומרים היא מצוינת. L&L TALYA

בהקשר לנושא 11.11 יש לי שאלה

מלבד הספרות התואמות שגם לי יוצא בד"כ לראות עם בשעון שלי או בשעון הדיגיטלי ברכב יש לי דבר נוסף די מוזר תמיד שאני חוזרת מהרצאות ביהדות השעון הדיגיטלי שלי ברכב (שתמיד לא מדוייק) מראה את תאריך לידתי היום והחודש... אין לי מושג מדוע זה קורה אבל כשאני חוזרת מהרצאות בחב"ד דווקא אני מסתכלת על השעון לפני הכל ורואה את תאריך לידתי מופיע - מוזר לי מאד . האם יש הסבר לתופעה המוזרה??? אשמח תודה עזר כנגדו

טלי אהובה

כבר הרבה זמן שאני נתקלת בזה. אבל ככול שעובר הזמן אין שעה אחת ביום ,כשאני ערה ,. שאיני רואה את זה. פשוט כול הזמן שאני מסתכלת על השעון או על משהו עם מספרים. תמי אני הראה מספרי מסטר. זה מדהים אותי ואני עושה את מה שסמדר כתבה. אני נותנת לרטט ולאנרגיה שלהם לחדור אל תוך הנשמה שלי או הליבה שלי. למרות שאני לא תמיד יודעת מה כול מספר אומר. אני מתכווננת אליהם, עוצמת עיניים ומתרכזת במספר וברטט שהם מביאים איתם. אז יוצא שהרבה פעמים ביום אני עוצמת עניים. הינה גם עכשיו יש מספר מסטר כשאני מסתכלת בשעות של המחשב 22:35 שהמספר הוא כמובן 22. אז את מבינה מהעובר עלי כול יום. וזה מדהים ויפיפה. אור ואהבה אליך ולא כולכם ממני

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן../images/Emo45.gifזה בדיוק מה שצריך לעשות

כמו הפעמון של המדיטציה שמעיר
אותנו להתבוננות פנימה. התמונה שהעלית כאן יפהפיה. (במיוחד השניה) היא מזכירה לי את קלף הכוכב בסדרת הקלפי תארו מצריים שהתקבלו בתקשור. L&L TALYA

למעלה