שאלה
היי, אני נמצאת בבעיה שאני לא ממש יודעת איך מתמודדים איתה. אני בזוגיות כבר כמה חודשים עם בחור שאני אוהבת מאד מאד ונמשכת אליו מאד. אני יודעת שהוא נמשך אלי ואין לי ספק לגבי זה, אנחנו מאד מאוהבים. הבעיה שלי היא כזו: בן זוגי לא ממש מראה חרמנות כלפי, אני זו שיוזמת ב99.9 אחוז מהמקרים, בדר"כ הוא נענה לחיזוריי ומשתף פעולה אך לעיתים הוא טוען שהוא "עייף" וכו'...(וחשבתי שזה אמור להיות הפוך
. יש לי תחושה שאם אני לא אזום שום דבר אז הוא יחיה עם זה בסדר. עכשיו חלפו שבועיים מאז שקיימנו יחסי מין (בגלל שפעת שלקיתי בה) לי זה מאד מפריע ולבן זוגי פחות. מאז שהתחלנו בקשר יצא שבחלק גדול מהפעמים שנכנסנו למיטה הוא גמר מהר. אני חושבת שאולי זו הסיבה לכך שהוא נמנע או לא ממש שש ליזום שום אקט מיני איתי. הייתי רוצה לדעת אם גם לדעתך זו יכולה להיות הסיבה. או אולי משהו אחר? אולי אני עושה טעות בכך שאני מדברת עם בן זוגי על התיסכול(אמנם בעדינות) שלי מהמצב? אני אדם מיני וסקס חשוב לי מאד. מה היכולה להיות הבעיה ומה אני עושה כדי לשפר את המצב? תודה!!!
היי, אני נמצאת בבעיה שאני לא ממש יודעת איך מתמודדים איתה. אני בזוגיות כבר כמה חודשים עם בחור שאני אוהבת מאד מאד ונמשכת אליו מאד. אני יודעת שהוא נמשך אלי ואין לי ספק לגבי זה, אנחנו מאד מאוהבים. הבעיה שלי היא כזו: בן זוגי לא ממש מראה חרמנות כלפי, אני זו שיוזמת ב99.9 אחוז מהמקרים, בדר"כ הוא נענה לחיזוריי ומשתף פעולה אך לעיתים הוא טוען שהוא "עייף" וכו'...(וחשבתי שזה אמור להיות הפוך