שאלה

Phiona1

New member
שאלה

היי, אני נמצאת בבעיה שאני לא ממש יודעת איך מתמודדים איתה. אני בזוגיות כבר כמה חודשים עם בחור שאני אוהבת מאד מאד ונמשכת אליו מאד. אני יודעת שהוא נמשך אלי ואין לי ספק לגבי זה, אנחנו מאד מאוהבים. הבעיה שלי היא כזו: בן זוגי לא ממש מראה חרמנות כלפי, אני זו שיוזמת ב99.9 אחוז מהמקרים, בדר"כ הוא נענה לחיזוריי ומשתף פעולה אך לעיתים הוא טוען שהוא "עייף" וכו'...(וחשבתי שזה אמור להיות הפוך :) . יש לי תחושה שאם אני לא אזום שום דבר אז הוא יחיה עם זה בסדר. עכשיו חלפו שבועיים מאז שקיימנו יחסי מין (בגלל שפעת שלקיתי בה) לי זה מאד מפריע ולבן זוגי פחות. מאז שהתחלנו בקשר יצא שבחלק גדול מהפעמים שנכנסנו למיטה הוא גמר מהר. אני חושבת שאולי זו הסיבה לכך שהוא נמנע או לא ממש שש ליזום שום אקט מיני איתי. הייתי רוצה לדעת אם גם לדעתך זו יכולה להיות הסיבה. או אולי משהו אחר? אולי אני עושה טעות בכך שאני מדברת עם בן זוגי על התיסכול(אמנם בעדינות) שלי מהמצב? אני אדם מיני וסקס חשוב לי מאד. מה היכולה להיות הבעיה ומה אני עושה כדי לשפר את המצב? תודה!!!

../images/Emo24.gifלגב' שרק ../images/Emo13.gif

שימי לב איך את שבוייה בסטיגמות ובנורמות החברתיות!!! מה תמיד הפער בחשק המיני הוא לטובת הגברים??!! מי קבע? מי אמר?! מי אמר אני ולא קיבל?! ומי אמר שהגברים תמיד יוזמים. מניסיוני המקצועי, בעבודה מול זוגות, נתקלתי בעשרות מקרים אשר בהם האישה רצתה לקיים יחסי מין יותר מבעלה. האישה הייתה פתוחה יותר, יצירתית יותר ומינית יותר מבן זוגה וצרכיה המיניים עלו על אלו שלו. כן כן,אותה אישה, כאילו היא נמצאת במילואים. עסיסית, זימתית וחרמנית ובאותה שעה יושב לידה... זה שעייף, שכואב לו הראש,שאין לו עניין כי יש פופוליטיקה בטלביזיה. לא ספורט חס וחלילה..פופוליטיקה. אני מבין שאת מאוד מתוסכלת. עכשיו את יכולה להבין לליבם של אלפי גברים. אין במשפט זה בכדי להתריס ו/או להרגיז אותך או נשים אחרות המתלוננות מאותה סיבה שפנית למדור. המשפט נכתב, כי אישית, אני חושב שאם אכן אתם מקיימים יחסי מין בתדירות סבירה, לא הייתי עושה הרבה כדי לשנות את המצב. האם עלה בדעתך שאינו מראה חרמנות כי התדירות שלכם מספקת ומספיקה לו?!. אין לי ספק שיש מקום להתחשב ברצונותייך בכלל ובצרכייך המיניים בפרט. מכאן אני יכול רק לייעץ לך לנסות ליזום יותר ולשוחח איתו בגלוי (דבר שאולי עשית) על צרכייך. נסי ותווכחי! ושיהייה שקט!! עידן מיליצ'ר

Phiona1

New member
תודה!

תודה רבה על התשובה!!! אקח לתשומת ליבי , אך מעבר לזה, אני לא מרגישה שאני שבוייה בסטיגמות ובנורמות חברתיות ואין לי בעיה ליזום ולהיות "החרמנית" בקשר. העניין הוא שאני רוצה להרגיש הדדיות יחסית לפחות ולא תמיד מרגישה כך. אילו הייתי יוזמת 90% מהמקרים אולי הייתי מרגישה יותר טוב אך כשאני היחידה שיוזמת סקס זה גורם לי להרגיש כאילו אם לא הייתי עושה זאת זה לא היה קורה חצי שנה. אנחנו מקיימים יחסי מין אחת לשבוע/שבועיים רק ביושמתי וזה לא מספק אותי.יחד עם זאת אני חושדת שהוא היה רוצה לקיים יחסי מין לעיתים תכופות יותר אבל מפחד לגמור מהר כפי שקרה לו לא פעם. מה דעתך?

../images/Emo24.gifתפתחי את זה איתו

תסבירי לו שקראת שככל שמקיימים יחסי מין בתדירות גבוהה יותר, גומרים לאט יותר. כמו כן,תגידי לו שאין צורך ביחסי מין מלאים, הקירבה והאינטמיות, העובדה שהוא יתחיל תיתן לך הרגשה טובה!!!.....דברי איתו!! עידן מיליצ'ר

../images/Emo207.gifאולי למישהו יש עצה בשבילי??

אני ובעלי נשואים 3 שנים, וחברים 5 שנים לפני. ללא ילדים. בשבעה חודשים האחרונים אנחנו מנסים להרות, ורק בחודש האחרון ממש "עושים את זה" יום כן יום לא. בעלי אמר לי היום שכבר הוא לא נמשך אלי כמו שהיה נמשך בעבר, ורוצה לערב צלע שלישית. אמרתי שאני לא מוכנה, ואם הוא רוצה, אז שיעשה את בחוץ, בלי שאני אדע. הוא אמר שהוא רוצה שגם אני אהיה מעורבת. כ"כ כעסתי שהוא מערב אותי ומחייב אותי בזה על אף הרגשתי. הוא אמר שהסקס כבר לא משהו, והוא מתאמץ לגמור כדי שיהיה הריון. הוא אמר שהוא אוהב אותי מאוד, וכל יום שעובר הוא אוהב יותר, אבל בסקס כנראה שאנחנו לא מתאימים. אני גם ב 99.9% מהמקרים מתחילה איתו, ובטוחה שאם לא הייתי עושה כן, הוא לא היה יוזם. אני כבר לר זוכרת את הפעם האחרונה שהוא יזם. אני מנסה לגוון כל פעם, אך זה לא עוזר. וכמובן זה שהוא לא מתחיל איתי, אני מרגישה שאני פחות ופחות נחשקת. אני בחורה שדיי אוהבת סקס והוא רק מדכא אותי. הוא אמר שלא אכפת לו לחיות ככה כי הוא ממש אוהב אותי. אני כמובן שלא מוכנה לחיות ככה!!!!!! אנחנו לא נשואים 50 שנה שזה צריך כבר להיעלם. אני דואגת שאם זה מעכשיו ככה, מה יהיה עוד 15 שנה??? וגם כל נושא הבאת הילדים כבר נהיה מאוס בגלל ההרגשה הזאת שלו. יש לציין, ששנינו רוצים מאוד ילדים, הוא אמר שהוא שוכב איתי רק כדי להביא ילדים, כי הוא בכלל לא נהנה. ביעוצים זוגיים הוא לא מאמין, ככה שאין בכלל מה לדבר איתו. כמובן שאם הוא לא נהנה ואין לו חשק, אז הוא גם לא מגוון בשביל הזוגיות, כמו ארוחות רומנטיות, פינוקים וכו'. משהו שמאוד חשוב לי. לדעתי סקס בין בני זוג מאוד חשוב, ואפילו חוסר סקס יכול להוביל לגירושים, הוא לא מאמין בזה. חשבתי לעשות פסק זמן ולעבור לאמא שלי, אך בטוח אשבר ביום הראשון שאהיה אצלה. מה דעתכם?? מה עליי לעשות?? שבת שלום לכולנו

dorit124

New member
צריכה עזרה דחופה.....

אני גרושה ואמא לילדה בת 2.5 ויש לי בן זוג כבר שנה. הזוגיות שלנו פשוט מהממת, הוא חבר טוב, איש טוב, ומתנהג כמו אבא למופת למרות שהיא לא שלו. הבעיה שלנו היא רק בין הסדינים, ומה זה אומר. הפעם הראשונה ששכבנו היה בסדר והוא גמר אבל מאז כלום... אנחנו בקושי אנחנו שוכבים, אני מרגישה המון תירוצים מהצד שלו (עייפות,כאב ראש, כאב בטן וכו'), וגם שזה קורה זה לא משהו... מעבר לסקס הוא בן אדם שמנשק, מחבק ונותן המון תשומת לב...יש משיכה. כל פעם שהעלתי את הנושא הוא אמר לי שתהיה לי סבלנות ובסוף זה ישתלם לנו, לבסוף אמר שהוא כמעט ולא מרגיש אותי - או שאני רטובה מידי או שהברטולין מייבש אותו ואז שורף לו. אני מאד מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות, זה נורא להרגיש חסרת אונים ככה...(רצים לי בראש סרטים רעים למרות שיש ביננו אמון מלא, אבל אני שוברת את הראש כל הזמן איך אפשר שלא לגמור שנה?! ועוד שנה ראשונה שלנו ביחד) אנחנו רוצים להביא ילד משותף אבל נראה לי שאין על מה לדבר כרגע היות ובכלל אין לנו כימיה בנושא הזה.... הוא אמר שאני אברר דרך פורומים וכו' איך ניתן לפתור את הנושא כי אנחנו באמת רוצים שהזוגיות שלנו תצליח... תעזרו לי אני מרגישה שהבית מתמוטט....האם יש מוצרים שיכולים לעזור וכו'.. תודה.

התייעצות בנושא זה

שלום, אני בת 21 ויש לי חבר שאיתו אני בקשר תקופה לא ארוכה. קראתי כל מה שנכתב בנושא זה והבעייה דומה, אני היוזמת הבלעדית ולא העיקרית. אני כן שוחחתי על זה עם בן זוגי, הוא טען כי אינו בעל ניסיון נרחב וכי הוא מרגיש ביישנות. אמרתו לו שזה טבעי ובסדר ועם הזמן נלמד להכיר את גופו של כל אחד. הבעייה שהוא אינו מראה כי הוא מוכן אפילו לנסות ולהפתח בנושא הסקס. ניסיתי כמה אפשרויות, פלרטוטים גסים או עדינים, להיות עדינה יותר או "מלוכלכת" יותר. אני לא מצליחה למצוא את מה שיסעיר אותו ויעיר אותו. אני בחורה מאוד מינית וקשה לי לדמיין שהקשר יתפתח ובמהלך שנים הסקס ישאר כמותו. בעיקר הסקס מסתכם ביוזמה שלי, נשיקה, מין אוראלי מצידי מעט נגיעות מצידו תנוחה אחת או 2 במקרה הטוב וזהו. עניין של 5 דקות. אני לא יודעת איך להביא אותו לנקודה של היפתחות לרעיון הסקס, וניסיתי להסביר שסקס זה מעבר לחדירה ושניתן להשתשע עם זה באינספור דרכים. למרות שיחות אינסופיות ומאמצים לשווא עדיין הוא נשאר כמותו ואני נשארת לא מסופקת. אשמח לעצה טובה אולי פספסתי משהו. תודה מראש.

למעלה