שאלה?

offנועה

New member
הנה, שאלת אותה../images/Emo45.gif

ואני אשאל עוד אחת.. וואלה מישהי חיפשה אותך? ועוד אחת.. נראה לך שתמצא אותה? ושאלה לילדים בבית.. אם דורון יוצא מחיפה בשעה 12, ומישהי יוצאת מתל אביב לחפש אותו, מה הסיכוי שיפגשו בחדרה באזעקת הטילים הבאה, אם לשניהם ביחד בסה"כ יש 17 נוירונים פעילים במוח?? האם אתם יודעים את התשובה??

17 נויירונים פעילים במוח? ../images/Emo6.gif

יש לך את המיקום המדוייק שלהם?

offנועה

New member
אל תתחכמי

אולי את רוצה גם שאני אענה במקומך? ואם את בכל זאת צריכה רמזים אני אגלה לך שרובם מתפעלים את המוח הקטן, כי אחרת, הם היו צריכים הנשמה דרך פתיחת קנה, והאכלה בזונדה

offנועה

New member
OMG

ככה זה כשעסוקים בו זמנית בשתי מטלות אנשים עם חלוקת קשב עלובה, להלן אני. תיקון טעות לרמז שלך "גזע המוח"

גזע המוח זה מקום חשוב ../images/Emo6.gif

הצרבלום קצת פחות.. למרות שהוא צריך קואורדינציה כל שהיא כדי להקליד

offנועה

New member
לכן, אמרתי רובם! שוב מתחכמת!

אני לא אפילו להסביר כמה אני טרוקה הבוקר, ואת.. את.. מתחכמת כל הזמן, לפחות זה מוכיח שמצב הנוירונים שלך מצויין פי אלפי מונים משל גיבורי השאלה. אני חייבת להתוודות, שאני הבוקר מניעה בקיק סטארט..

יקירתי, גם כשאת מניעה בקיק סטארט

האינטליגנציה שלך עדיין גורמת לי להרטיב
אני אנסה להתחכם קצת פחות למרות שתדעי לך שזה נורא נורא קשה לי.

../images/Emo189.gif שלי, תעשו לי טובה!! ../images/Emo26.gif

בלי שרשור עם מילים לועזיות ארוכות שמדברות על פעילות המוח על הבוקר!!! לא שיש לי בעיה בלקרוא/לאיית/להבין אותן - פשוט אין לי כוח היום! תנו שרשור על פאייטים, על נעליים, על בחורים שריריים - משהו שהמוח הקטן שלי יוכל להתמודד איתו!!!

קודם שמישהו יזמין אותנו

למסיבת השתנות, צפיה בפורנו עם צלוליט, תוך כדיי מחזור כשז'אקו בתוכנית האומנותית של הערב. אחר כך נדבר על מה לובשות וכמה נוצץ סטייל שנות השמונים זה יהיה

איזה סיכום מעולה לכל השרשורים

ההזויים שהשבת הזו הביאה עימה!! אני מודה מודה מודה לך!! הייתי צריכה את טלטולך העדין בשביל להזכר בהבדל בין טוב לרע!! ועכשיו ---> נחזור לפעילות המוח!!

דרדקן

New member
אולי תפסיקו לבאס אותי על הבוקר

הגודל קובע הגודל קובע, ומה אני, כלב?

דרדקן

New member
אהבתי את כפל המשמעות

אבל אני גדל כל הזמן, אומרים שרחב זה יותר טוב מארוך לא?

למעלה