שאלה..?

sub rpd

New member
שאלה..?

בשביל מה אני חייב להשתמש בקיובייס בשביל איכות בפרוטי אין איכות אני עושה בפרוטי דברים ממש יפים ובקיובייס אני לא מצליח כלום וזה מתחיל להימאס עליי אז למה חייבים קיובייס למה?!?!?!?!?!?!?!?

HeavenlyB

New member
איפה כתוב שחייבים?

כל אחד ומה שנוח לו. כל אחד והמכשיר שמאפשר לאותו אדם ספציפי להוציא את התוצאה הטובה ביותר. אני לא ראיתי בשום מקום בפורום הזה או פורומים אחרים שמחייבים אותך לעבוד בקיובייס.

sub rpd

New member
הפקתי דיסק שלם על קיובייס....

ממש הכל והבאתי את זה לבנאדם מקצועי שהוא אמר לי שכדאי שאני יעבור לקיובייס כי זאת תוכנה עם יותר איכות

HeavenlyB

New member
כן ולא

כל תוכנה נשמעת אחרת. אבל באותה מידה הוא יכל לומר לך לעבור לפרוטולז. יש הרבה דברים שמשפיעים על הסאונד. המרכיב הכי חשוב הוא מי שאחראי על הסאונד (טכנאי, מוסיקאי או מפיק) ולא התוכנה. מרכיבים נוספים הם הכרטיס קול, המוניטורים והחדר, שמשפיעים על הצורה בה אתה שומע את התוצאה ולפיה אתה משנה/מכוון את הסאונד. ואם מדובר לא רק בכלים וירטואליים, אז כאן נוספת עוד השפעות, כמו המיקרופונים לדוגמא. בקיצור, אם אתה מרוצה מהאיכות של התוכנה בה אתה עובד עכשיו, אין צורך להחליף.

babylon shit

New member
עינין של מקצועיות

עד כמה שאני יודע, פרוטי לא יכולה להגיע לרמה של סאונד כמו קיובייס/לוג'יס/פרוטולס. אולי אם היא עובדת כמכשיר rewire עם הקיובייס, אפשר בעצם לנצל את כל מה שרוצים ממנה, אבל שיצא בסאונד יותר מקצועי.

sub rpd

New member
אז בסופו של דבר...

אין מצב שעם פרוטי אני מגיע לאיכות טובה ואני צריך להחליף תוכנה נכון?

יש אלבומים מקצועיים וביטים ושירים

של אמנים מוכרים שנעשו גם בפרוטי למרבה ההפתעה, והם נשמעים מעולה. ברוב האולפנים עובדים עם קיובייס\לוג'יק\פרוטולס, אז אולי זה שיקול, שיהיה לך נוח לעבוד עם אנשים ככה... אני אישית התחלתי מקיובייס.. אבל יש לי חבר שהיה כמה שנים על הפרוטי וגם לו היה קשה מאוד להכנס לקיובייס, אבל לאט לאט הוא הצליח, והיום הוא עבר את הרמה שהוא היה בה בפרוטי עם הקיובייס.. אפשר ללמוד, בשביל זה אנשים טובים כמו קונדורה, שעשה מדריך לתוכנה ויש פורומים באינטרנט ואולי שיעור פרטי 1 או שניים.. לא חסר איך ללמוד את הבסיס, ומשם- יהיה לך הרבה יותר קל...

למעלה