שאלה

lizush17

New member
שאלה

קראתי פה שחלק מתופעות הלוואי של טופמקס זה איבוד משקל.. זה משמעותי? יש אנשים פה שלוקחים את התרופה והרזו ? אם כן כמה קילוגרמים? ותוך כמה זמן? וכמה מ"ג אתם לוקחים? תודה :)

aerox

New member
יש ויש ..

בדרך טופמקס לעיתים קרובות מרזה אבל שוב כל מקרה לגופו .

r216

New member
ואווו נשמע חלומי!

אם הייתי יודעת הייתי עוברת לתרופה הזו:)

aerox

New member
היא לא מתאימה לכל אחד

ולעיתים היא יכולה לעשות פעולה הפוכה .

לב ארית

New member
יואו מאמי מצאתי אותך

זו אני לב-ארית אם את זוכרת אותי דגגם אני קיבלתי התקף בצבא. לפני כחודשיים ...! רציתי לשאול אותך לגבי הרישיון. 3 ימים לפני סיום המלווה אמרו לי שאסור לי לנהוג שנה. אמרו לי שעדיף לא להודיע על כך למ.הרישוי. רציתי לשאול אותך אם את יודעת בדיוק מה משתלם לעשות. כי אני לא.!

אמא של ס

New member
טופומקס

בתי החלה לפני חצי שנה ליטול טופומקס והיא רזתה. הייתי אומרת 3-4 ק"ג. היא הייתה בדרך כלל אכלנית אבל גיל התבגרות והרצון להרזות והטופומקס גרמו לה לרדת.אבל חשוב לציין שיש ימים שבכלל אין לה תיאבון , אני חושבת שבגלל התרופה, אבל אני מקפידה שהיא תאכל ארוחת צהרים טובה או ערב. היא לוקחת בסה"כ 300 מ,ג ביום.

lizush17

New member
תוך כמה זמן שהיא התחילה לקחת

את התרופה ראית שהיא התחילה לרדת במשקל?

אני לקחתי טופמקס

ורזיתי המון הייתי אומרת 8 ק"ג (שאף אחד לא אמר שהייתי צריכה לרזות אותם), אבל זאת לא התרופה, זה האיבוד תאבון שלפעמים מסוכן כי את פשוט שוכחת לאכול הפסקתי עם התרופה אחרי חצי שנה כי היא עשתה לי ממש רע לזכרון..בואי נגיד שהייתי מעדיפה להשאר עוד 8 ק"ג מאשר מדי פעם לשכוח מילים..

טופמקס

גם הבן שלי איבד תאבון - הוא ירד קילו אולי - אבל הוא קטן, בגיל של צמיחה לגובה וכו', אז זה כנראה קצת יותר. אבל אל תתפתי לחשוב שזו תרופה מגניבה כי יורדים איתה במשקל - יש לה גם השלכות על הזיכרון והיכולת לשלוף מילים, וזה ממש לא להיט. והכי חשוב - עם כל המחירים/צ'ופרים (תלוי איך מסתכלים על זה) - שהיא תעזור לאפילפסיה.

בקשר לטופמקס

אני התחלתי מ-50 מ"ג ביום, לא עזר, החליטו להגדיל לי את המינון ל-600 מ"ג ליום וקצת התאזנתי,ואז הורידו לי ל-400 מ"ג כיום(כל כדור 100 מ"ג). הכל קרה בין גיל 12 להיום(גיל 27)אולי זה בגלל שעשיתי דיאטה באותו זמן, אז אולי לא שמתי לב לשינוי. וחוץ מהטופמקס אני גם לוקח כדורים נוספים שהם: 1)קפרה-1000 מ"ג(שני כדורים של 500 מ"ג),2)דפלפט כרונו-1500 מ"ג(שלושה כדורים-500 מ"ג).

Son Gocu

New member
אני התחלתי לקחת אותה לפני

איזה חודשיים + דפלפט(אני יורד מדפלט המעפנה הזאת) וירדתי כבר איזה שניים/שלושה קילו :)

lizush17

New member
כנראה שאם לא

היית לוקח את הדפלפט הית מרזה יותר קילו וגם יותר מהר..

Son Gocu

New member
אני בתהליכים למעבר

מדפלפט לטופומקס אחרי שחטפתי התקף ראשון, אחרי שנתיים 6וחצי שנים ללא התקפים לפני חצי שנה... לפני איזה חודשיים הומלץ לעבור לטופומקס(האמת שכבר במיון הומלץ...)

למעלה