שאלה

מצב
הנושא נעול.
שאלה

שאלה
תשובה דחופה!!!!!!!!!!! הריני עובדת בעבודתי כבר שנה שלישית ואני מרגישה שאני שחוקה ולא מסוגלת ממש לא להמשיך בעבודתי. השאלה היא איך אני גם פורשת וגם מקבלת את הפיצויים? אני רוצה לשוחח עם הבוסית ולהודיע שאני כבר לא מסוגלת האם זה בסדר? או שאני צריכה לרדת לרמות נמוכות כמו: לא לבוא לעבודה ולהביא אישורי מחלה וכדומה? אני לא נוהגת לעשות זאת אבל באותה נשימה לא אוותר על הפיצויים אשמח אם תשיבו בהקדם האפשרי בברכה

ורדה 1

New member
כמובן שהם לא חייבים לתת לך פיצויים

שאלה
תשובה דחופה!!!!!!!!!!! הריני עובדת בעבודתי כבר שנה שלישית ואני מרגישה שאני שחוקה ולא מסוגלת ממש לא להמשיך בעבודתי. השאלה היא איך אני גם פורשת וגם מקבלת את הפיצויים? אני רוצה לשוחח עם הבוסית ולהודיע שאני כבר לא מסוגלת האם זה בסדר? או שאני צריכה לרדת לרמות נמוכות כמו: לא לבוא לעבודה ולהביא אישורי מחלה וכדומה? אני לא נוהגת לעשות זאת אבל באותה נשימה לא אוותר על הפיצויים אשמח אם תשיבו בהקדם האפשרי בברכה
כמובן שהם לא חייבים לתת לך פיצויים
אבל יש מקומות עבודה שבהם מקובל לתת פיצויים גם לעובד שמתפטר. זה רק מתוך רצון טוב ולא מתוך חובה. אם יש להם קופת פיצויים יש הרבה יותר סיכוי שהם יסכימו לשלם לך. ודרך אגב, אם את מחליטה לרדת לרמות נמוכות (כדברייך), רצוי שתעשי את זה מאוד בזהירות ובטאקט, כי הם יכולים לפטר אותך, לא לתת לך פיצויי פיטורין ולספר את מה שעשית כדי שיפטרו אותך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה