שאלה=]]]]

EdEnOoS

New member
שאלה=]]]]

בסרט הבועה..יש 2 שירים יפים שעברי שר.. 1. The Man I Love והשני -Song To A Siren רציתי לשאול אם למישהו יש תשיר השני בגירסה שעברי שר=]]]?!

EdEnOoS

New member
הבועה..

אה או קיי תודה:] דאך אגב הבועה.. רציתי לדעת איך הסרט?:] אני הולכת היום כי יש כאלה שאמרו לי שהסרט ממש לא שווה.. אבל הוא נראה לי סרט ממש יפה.. מישהו היה??!?

sharwan

New member
אני הייתי ולדעתי-

זה הסרט הכי טוב שראיתי בחיים שלי!!!!!!!!!!! לכי לראות! שווה לך!

ReTne

New member
../images/Emo45.gif

סרט מעולה, עולה על כל הציפיות וכל הביקורות המעולות שלו. פשוט מומלץ. אגב, חדשה.

MorchG

New member
ברוכה הבאה!

הסרט מ ד ה י ם ומומלץ בחום.. כמה בכיתי אחר כך :]

maymayush

New member
ואם כבר מדברים על ה'בועה'...

שמתם לב שקלוד דדיה לבש היום חולצה של I love love tel aviv ? חח חולצה יפה דווקא... אבל מועד הלבישה שלה (אחת התוכניות הנצפות ביותר בטלוויזיה בפריים טיים של ערוץ 2) גורם לי לחשוד. ואם כבר... אז גם גל הצחיק אותי בכוכב נולד בתוכנית הקודמת... איך שהוא התחיל לדבר על כל הסרטים, ואז כ'דרך אגב' (כאילו צביקה הדר לא הזכיר את הסרט שלו בחצי מהתוכניות ועשו לו שם קידום לסרט) מזמין את כולם לבוא לסרט החדש שלו. שיהיה. ואם עוד מישהו פה צפה בתוכנית, אתם לא חושבים שרז מאירמן כל כך חתיך בלוק של ג'ון טרבולטה? (אוקיי... אני יודעת שזה ממש לא קשור אבל הייתי חייבת לכתוב את זה איפה שהוא... אני מאשימה את השעה).

MorchG

New member
חחחחחח נכון :]

-קלוד לבש את החולצה הזו גם בתוכנית הקודמת של 'רוקדים עם כוכבים' וגם בעוד איזושהי מסיבה שהם היו בה, אבל לפי השמועות - יש לו אישה וילדים :-O -גל אוחובסקי פשוט חמוווווד
-רז מאירמן אכן חתיך. אבל, גיא אריאלי פשוט מתוק

maymayush

New member
?! ../images/Emo6.gif

הבן אדם הומו ומחוץ לארון
מה שהיה מוזר לי זה שהוא לובש את החולצה דווקא בזמן התוכנית. אני שואלת את עצמי אם יש לו איזה מניע. גל אוחובסקי חמוד, אבל בזמן האחרון הוא מעצבן באיך שהוא שופט בכוכב נולד... לומר שהשלישיה הייתה גרועה, נו באמת! ואיך שהוא נדלק על מאור... זה לא מקצועי ומשפיע על השיפוט שלו. גיא אריאלי באמת ממש חמוד... אבל רז מאירמן היה אתמול משהו יוצא דופן. ממש. ואיך יפה לו קצר... ויהלי צודקת, אני חפרנית.

MorchG

New member
לאלאלא..אבי קושניר אמר שהוא נשוי

ושיש לו ילדים.. אני אומרת לך. ובאמת גם לי היה מוזר לשמוע את זה כי אני מההתחלה חשבתי שהוא הומו..וזה מעצבן אותי מאוווווד כי בניתי עליו חחחחח

maymayush

New member
הוא הומו. זה בדוק.

גם היה כתוב בעיתון פעם שהוא נפרד מחבר שלו, והוא מחוץ לארון ויודעים את זה.

למעלה