שאלה

שאלה

למרות שהפורום פה הוא מגיל 18 ומעלה. אבל אני בחרתי להיכנס לפורום הזה בגלל שאולי רק פה אני אוכל למצוא מענה לשאלה שלי (אחרי הכל יש פה אנשים עם ניסיון). אז ככה אני וחבר שלי שני 17 בערך, אנחנו מכירים כבר 3 וחצי שנים, ואנחנו חברים רק שבוע. היחסים שלנו פתוחים הוא עושה מה שהוא רוצה אני עושה מה שאני רוצה. או שאחרי המעשה או לפניו או מספר ואומר את הכל עם זה מפריע אני אומרת, והוא מצידו לא אכפת לו שאני יגיד שיפסיק עם זה למרות שזה היה רעיון שלי, מאינטרסים אישיים. היום הוא בא לי עם שאלה: יש לו פנטזיה, הוא ועוד שני בנות. ויש אחת שמחבבת אותו וכבר הם עשו את זה ביחד כמה פעמים. והיא מוכנה להגשים לו את הפנטזיה, היא והחברה שלה (שהיא גם דו מינית). והוא שאל אותי אם זה בסדר בשבילי? חשבתי על זה היום, כעיקרון פנטזיה זה בעצם חלום. וכשיש לך חלום ואת כל האמצעים להגשים אותו קשה להגיד לא... לי זה לא מפריעה זה לא שאני לא אוהבת אותו, אבל אני לא מרגישה בשלה עדין להגשים לו את הפנטזיה ולא יודעת אם אי פעם כן. לי יש פנטזיה משלי. השאלה שלי היא האם להגיד לו כן, תלך לעשות את זה? אני יודעת שהוא לא ישב על המצפון, ואני יודעת שהוא יקבל כל תשובה גם אם זה לטוב וגם אם זה לרע. מה אתם חושבים, לתת לו להגשים את הפנטזיה או להשאיר לו את זה בגדר של פנטזיה?

תקשיבי...

לדעתי...את לא צריכה לשאול את עצת הפורום כל מה שיגיד לך מישהו כאן לא יותר נכון או טוב בשבילך ממה שאת תחליטי את צריכה להגיע למסקנה איך את מרגישה בקשר לזה... אם זה לא מפריע לך...אחלי לו בהצלחה אם כן...אז תגידי לו שלא...לפחות בינתיים זהו..זה מה שאני חושב

תקשיבי...

לדעתי...את לא צריכה לשאול את עצת הפורום כל מה שיגיד לך מישהו כאן לא יותר נכון או טוב בשבילך ממה שאת תחליטי את צריכה להגיע למסקנה איך את מרגישה בקשר לזה... אם זה לא מפריע לך...אחלי לו בהצלחה אם כן...אז תגידי לו שלא...לפחות בינתיים זהו..זה מה שאני חושב

boco

New member
2 על 1

לזוג הצעיר הפנטזיה הזו, אם היא קיימת עכשיו אז היא תהייה אצלו בראש תמיד. גם אם הוא יממש אותה (יהנה או לא) הוא תמיד ירצה שוב, גם בגיל 30. לכן, תני לו ללכת על זה ותקווי שעד שהוא יהיה חייב את זה שנית, את תהי בשלה להצתרף. אז שתהנו ותעדכנו. ב.כ.

ניקול30.

New member
ואת רק בת 17....................

מה יקרה שתגעי לגיל מבוגר יותר גם את וגם החבר שלך לאט יותר אתם עוד ילדים באמת תהנו קצת מהחיים לפני סקס

דני אחד

New member
נכון

באמת שאין מה למהר קחי בקלות את הלימוד הראשוני... תהני אח"כ אם יתאים לך תתפתחי...

astrider

New member
למנהלי הפורום

קודם כל ה-"שאלה" הזאת, וגם העובדה שהיא כאן ולא מחקתם, מוכיחה את האבסורד בקביעה "18". ולעצם העניין, גם אם היית בת 20, הגיל פה זה לא העניין. בשביל לא להיות צבוע: כן,אני גבר חרמן,נשוי, בן 30+ וכו´. גם אם אם היית בת 20... לא יודע איך לבטא את זה.. זה פשוט עצוב!!!. "יחסים פתוחים" זאת שאלה קשה לנשואים 30 שנה בני 50 (העיד על-כך מאיר אריאל ז"ל). מצדשני לך תחפש תום אצל "הילדים של היום" (יצא לי חרוז) אבל גם "פעם": "אישה" בת 17 הייתה כבר אמא לילדים.... מה להגיד לך? לכי אחרי הלב ושיהיה בהצלחה.. רק תתחשבי תמיד, וקודם כל עח עצמך!!!.

רציתי לשמוע את תגובתכם תחילה,והינה

שלי: אמנם הפורום מעל לגילאי 18 ומעלה,אך זושאלה תמימה ולא הצעה מפתה! אנני ממהרת למחוק ... לשאלתך,גם אני חושבת שעלייך לחכות עם כל המערכת יחסים הזו,אני לא חושבת שזה הצעד הנכון,אני לא נוהגת כך עם חברי.עלייך להכירו יותר,כפי שניכתב בהודעה של astrider גם אנשים נשואים לא ממהרים לקשר כזה! אך כל מה שנאמר כאן אינו נתון להחלטתנו (דבר שגם נאמר באחת ההודעות),את זו שקובעת לעצמך. מקווה שתחשבי לפני כל צעד וצעד. בהצלחה, g99...

למעלה