שאלה....

meshi16

New member
שאלה....

היי כאן אמא של משי...היא נורא אוהבת את עברי לידר היא כל היום שומעת שירים שלו הולכת להופעות וכל מיני כאלה. רציתי לגעת אם אתם יודעים אם עברי אולי יהיה מוכן לבוא ליום הולדת שלה,אני מארגנת לה מסיבת הפתעה גדולה גיל 18 מגיע לה!!! מה אתם אומרים הוא יסכים??? המנהלת שלו (לפי מה שהבנתי רוני) תסכים?

אוקייי...

הסיכויים שעברי יבוא ליום הולדת נראים לי קטנים, אבל אולי תצליחי לעשות בכל זאת משהו, תתקשרי למנהלת שלו [לרוני] ותראי מה את יכולה לעשות...

../images/Emo207.gif כתבה עם יניב וייצמן ...

בידיעות אחרונות, הוא מספר על הפרדיה מעברי, הוא מדבר ממש לעניין
.

chen elharar

New member
קראתי

זה נראה כאילו יקח לו עוד הרבה זמן לעבור את השלב הזה של אחרי הפרידה, אם בכלל. לא יודע, לא הכרתי אותו אף-פעם, אבל הוא נראה בן-אדם מאוד אינטלגנט וחביב. שיהיה לו בהצלה בהמשך.

זה כתבה ממש עצובה ../images/Emo4.gif.

כאילו, עד כמה שזה בכלל ענייני להרגיש שזה עצוב. ויניב, אנחנו בעדך
, אנחנו לא בעד סבסטיאן.

7 לילות.

יש כתבה בעיתון 7 לילות של ידיעות אחרונות ``יניב ויצמן מתגעגע לעברי לידר`` שווה קריאה. (כמו שאני מכירה את הפורום הזה.. אני בטח לא אמצא שוב את ההודעה הזו :).

TauberiT

New member
זאת באמת כתבה עצובה...

אבל דבר אחד אני לא מבינה, איך התקשורת מגיעה לזה. כאילו, מה, יניב התקשר לעיתון ואמר להם "שמעו, נפגשתי עם עברי והיה ככה וככה ובואו תעשו כתבה"? זה לא הגיוני. איך מגיעים לדברים האלה?
וזאת רק אני, או שהכתבה הזאת מראה קצת, קצת, את זה שיניב רוצה לחזור לעברי?

זאת לא רק את../images/Emo10.gif.

גם אני חשבתי עלזה, אבל הכתבה של עברי ב"הארץ" הייתה שונה כ"כ מהכתבה עם יניב, מעברי נשמע שאין מצב לקאמבק.

nooooooa

New member
כתבה על עבריניב ב-7 לילות ../images/Emo13.gif

של ידיעות אחרונות עמ' 4 :] אם כתבו על זה כבר. אז מצטערת על ההודעה החדשה, אל תהרגו אותי פ'סדר?
סופשבוע מהנה לכולכם.

למעלה