שאלה:

שאלה:

ב"ה האם מישהו מכם, מכיר/יודע על חברה/חנות המוכרים חולצות טריקו במגוון גדלים עם לוגו של משטרה על הגב? - אני צריך זאת על מנת לרכוש 100 חולצות למתנדבי הבסיס שלנו. במידה וכן אשמח אם מישהו יתן לי את הכתובת/טלפון של החנות במסר פרטי. תודה-רבה

קרבינוש

New member
בכל חנות שעושה מדבקות על החולצה

אתה בוחר את החולצות ומה לכתוב עליהם והם מגהצים בחום והופ המילה משטרה נמצאת על החולצות

איציק

יש ברחוב הרצל בראשון את לאונרדו-היה לי את הפלפון שלו זה נעלם לי תקשר אלי מחר או מחרתיים בערב אני ימצא לך את הפלא פון של זה

yoni la

New member
הכי פשוט .

ללכת למפעל של חולצות ולהדפיס 100 חולצות . הכי טוב שמצאתי (ועשיתי כמה חולצות כאלה בחיים שלי) זה אדיב בת"א. 036820159

760

New member
תשובה לאיציק ולשאר מתעניינים

2 חנויות שאני מכיר ויכול להמליץ לך עליהן הן: א. סנס טקסטיל (1993) בע"מ טלפון: 03-6816141 פקס: 03-6819056 כתובת: דרך בן צבי 84 בנין פנרמה תל אביב מיקוד: 68104 יצא לי לעבוד עם החברה במס' פרוייקטים, החולצות עצמן הן טריקו באיכות טובה מאוד. (ויש לי לא מעט מהן...) ב. "אדיב" טלפון: 03-6820159 פקס: 03-6828896 כתובת: שביל המפעל 2 תל אביב מיקוד: 66535 זו חברה שרוב היחידות בצבא עובדות איתה, שוב יש לי לא מעט חולצות, אבל לטעמי האישי, החולצות דקות מידי. בכ"א, היא זולה במעט מחברה א'. גלופה קיימת (ויש בשתי החברות) תוזיל לך את העבודה. במידה ולא, יש לך אתגר לעצב את ההטבעה על החולצה. אני אשמח לשמוע באיזו חברה בחרת וכמובן לראות את התוצאות. (אם זה יהיה יפה - שמור לי אחת...
) בהצלחה,

משאז

New member
12 שקל לחולצה....

הדפסה בצבע אחד בשני צידי החולצה דפוס אור בפ"ת יש לי את הטלפון אם תרצה תכתוב לי בפרטי..... עשיתי אצלהם חולצות ויצאתי מרוצה לאללה

למעלה