שאלה

שאלה

סתם שאלה שמסקרנת אותי - כשאתם פותחים בטארוט לעצמכם/לאחרים, ונדמה לכם שהתשובה ידועה לכם גם ללא טארוט - האם אתם עדיין משתמשים בקלפים? האמת היא שאני לא. לפעמים יש מצבים שהאינטואיציה "מדברת" אלינו לא רק דרך הטארות... בסופי השבוע אני לא פותח בטארוט(זה חשוב לי לעשות הפסקה) ולפעמים אני מגיע למסקנות חשובות ושימושיות. לפעמים גם קשה להסתדר ללא טארות.
 
למשל -

לדוגמא - אדם מרגיש ויודע מה נכון עבורו לעשות, אבל ההיגיון לא לגמרי תומך בזה.
 
לדוגמא -

נורא התרגזתי על מישהו לאחרונה, והתלבטתי אם להוציא עליו את הכעסים, או להבליג. ידעתי שיש פה התלבטות מסוימת, אבל לא הייתי צריך להשתמש בטארוט, כי בסופו של דבר הרגשתי שלא כדאי להבליג.
 

רשף כשף

New member
../images/Emo13.gif לא כל דבר צריך לערב קלפים

זו בהחלט נראית כמו שאלה שאין מה לפרוס עליה בקלפים.
 
בפנים אנחנו תמיד יודעים את התשובה

רק שלעתים קרובות השכל והאגו רועשים מדי מכדי שנוכל לשמוע לקול הפנימי, ה"שקט" יותר
 
אני מניחה שכן,

זה קורה מדי פעם אם לי ואם לשואלת שמולי ובד"כ זה נעשה על מנת לחזק את האינטואיציה.
 

yberry

New member
אם הבנתי נכון

שנדמה לי שאני יודעת כבר מה צריך לעשות, אם זה נושא שאני מאד מתחבטת בו (ולא למשל, איזה צבע פלפלים לקנות למילוי השבוע) אני פונה אל הקלפים בשביל לקבל חיזוק וגם לראות אם ישנם דברים שאינני לוקחת בחשבון - לעתים הקלפים חושפים בפנינו גורמים שלא ידענו שמשפיעים על מהלך חיינו. מה גם שאם הקלפים בכלל מפנים אותי לכיוון אחר ממה שכבר חשבתי שאני יודעת, אבחן את זה יותר לעומק.
 
למעלה