שאלה:

kopalinka

New member
שאלה:

סתם כי זה מענין אותי וקצת משעשע, במה אתם חולמים לעבוד כשתהיו גדולים ומה ריאלית אתם חושבים שתהיו? הנה, אני אתחיל: אני הכי הייתי רוצה להיות מוסיקאית, וריאלית אני חושבת שאני יעסוק בניהול או תחום מתמטי\פוליטי.אני אתפשר על פסיכולוגית.

mgirl

New member
גם אני

הכי הייתי רוצה להיות מוסיקאית או גרפיקאית. ריאלית אני מניחה שאעבוד במשהו או בתחום הגרפיקה והתקשורת החזותית או בתחום הפסיכולוגיה (עם דגש על דברים כמו תרפיה במוזיקה)
אבל הכל אפשרי..

ladymadden

New member
טוב ככה,

אני אשתדל לא להתייחס ל"התפשרות" הזו שהצגת
. אני רוצה להיות יוצרת מאחורי הקלעים (יענו לכתוב שירים אבל לתת לזמרים לשיר אותם...אני שרה זוועה), וכמובן לעשות ימבה כסף ולתת הכל לאמא שלי. זה רק בגדר חלום אבל, כיוון שלעולם לא יהיה לי אומץ למכור שיר שלי. בגדר מציאות אני רוצה להיות פסיכולוגית קלינית\לילדים. למיד התעניינתי בתחום וכפי שרובכם יודעים- אני מאושפזת על ילדים! אבל אני אתפשר על עורכת דין או ראש ממשלה
אבל ברצינות- זה סתם פטפשי להגיד "אני אתפשר". אף אחד לא באמת שואף לפשרה בחייו (כמובן רק דעתי האישית), אנחנו קוראים לזה פשרה רק כי לא הצלחנו להשיג משהו שאנחנו יותר רוצים, אבל גם את ה"פשרה" אנחנו רוצים לא פחות (יש פעמים שאפילו יותר אבל בגלל החברה אנחנו מדחיקים את זה ל"פשרה").

hagarshtar

New member
אני אני אני../images/Emo118.gif

אוקי אז יש 2 אפשרויות.. אחת,משהו שקשור למוסיקה. שניה,לטוס להולנד ולעבוד שם בגן הקופים!!

eliormagick

New member
אהממ

אז ככה... אני אעבוד בתור משהו של חברה גדולה איז המנהל משהו... ויהיה לי משרד ענקי ובו טלויזיה ענקית ותהיה לי עוזרת שתבוא ותעשה לי ארוחה כל בוקר שאני מגיע... ויהיה לי גם גקוזי במשרד ואני כל פעם אבוא כמה שעות ואלך לבית ולמטה יהיה לי מכונית ספורט אדומה... ואני אעשה מה שאני רוצה מתי שאני רוצה:) אךך זהו סיימנו לחלום אולי שליח פיצה?0: סתם נו לא יודע מה אני רוצה לעשות או לעבוד שאני אהיה גדול

לכל שאלה תשובה , מאת חיים לבנון ?

כשהייתי בן 18 , גם אני חלמתי להיות מוסיקאי , כוכב רוק ! לא פחות ולא יותר ! כמו קורט קוביין ! אני פוחד להשלים את הדיפלומה בתור הנדסאי תוכנה . 6 שנים מיתעכב העיניין , כמה חודשים אחרי שסיימתי את לימודי הערב בביצפר להנדסאים , החטיבה העל תיכונית , ניכנסתי לתפוז , ולא יצאתי משם , עד עצם היום הזה .

well

אני רוצה להיות מעצבת פנים. ואני חושבת שבזה אני אעסוק ואם לא אז פירסום/צילום.

Lp Fairy

New member
אני..[=

הממממ אני רוצה להיות עובדת סוציאלית או משו בסגנון.. אבל כנראה אני אהייה או מורה או אדריכלית...

gloom

New member
אסטרונאוט,אדריכל וארכיאולוג../images/Emo66.gif

ועוד שאר מקצועות שמתחילים בא' כמו אופה... אסטרונאוט זבגלל שכיף להיות בחלל להשקיף על כולם מלמעלה... אדריכל- מקסים אותי וארכיאולוג כי אני לפעמים חש עצמי אינדיאנה ג'ונס בחיפוש אחר אוצרות... ריאלי שאנ יאהייה מה שאנ יארצה (חוץ מאסטרונאוט), אני מניח שאם לא יקרה כלום אני אהפוך להיות סוחר נדל"ן עשיר תחת...

למעלה