שאלה....

שאלה....

אני אוכלת המון שטויות..המון עוגיות..בסלי.במבה..עוגות..בקיצור..לא אוכל של ממש....ורק בערב אני אוכלת מללואח...או פיתה עם משהו..דברים קלילים..... משום מה אני תמיד רעבה...אני ל מבינה את זה..הרי אני אוכלת המון דברים מתוקים....ואני לא מפסיקה ליהיות רעבה.... הקטע שאני רזה ואין לי נטיה להשמנה..בגלל זה אני אני אוכלת המון בלי לעשות חשבון... מה דדעתכם על צורת האכילה זהו?? זה בריא? להחליף אותה? להשאיר?? בקשהההה תענו לי... תודה ושבוע טוב לביאה אה אה

ממתי

New member
אין פלא שאת כל הזמן רעבה

גופינו נוהג להפוך אוכל לאנרגיה. מכירה עוד "מערכת" שהופכת חומר אורגני לאנרגיה? התשובה: שריפה. נסי לעשות מדורה עם ניר עיתון בלבד... לא תצליחי. עד שלא תשימי חתיכת עץ מסיבית, תצטרכי כל הזמן להזין את האש בעוד ועוד פיסות ניר. אני מקווה שהנמשל ברור. עכשיו, מוסכם על כולם שתפריטך אינו מאוזן. הסיבה שאת לא משמינה היא בגלל חילוף חומרים מהיר אבל במאכלים הנ"ל אין תמיד את מנת החלבונים הויטמינים והמינרלים שהגוף זקוק להם. תנסי פעם בכמה זמן לאכול אוכל ש"ימלא" אותך לכמה שעות וכל לא תמיד תהיה רעבה. ולאו דווקא משמינים. תנסי, דגים, תחליפי בשר מסויה (בכוונה אני לא מציין חברות מסחריות, הכל בהתאם למבחר ולטעם) ובשר עוף/הודו.

Zoko El Loco

New member
../images/Emo21.gif

תמצאי איש טוב שיודע לבשל. מיומנות די מדבקת. אחרי שתתחילי לאהוב מה שאת מכינה, מעבר לדברים הקטנים. אולי אפילו תהני מלאכול , מי יודע, אולי אפילו תקבלי את הנטיה להשמנה שאת כל כך רוצה... הצטרפי לאגודה : כרס למנהיגות !

חוסר זמן!!!

הבעיה היא שאין לי זמן לבשל...אני בעבודה בשעות של האוכל... אולי רק בלילה אני בבית ויש לי זמן...אבל אז אני כבר עייפה מהיום הארוך..באמת בעיה.... בשישי שבת אין לי בעיה אם אני לא עסוקה אני מכינה..אבל גם שיש שבת אני עסוקה...אולי אחד מכן יכין לי אוכל??:) באמת בעיה...טוב ניראה כבר.. ותודה על העצות!!!! לביאה אה אה

בנוסף רצוי לזכור

שאכילת דברי מתיקה אכן גורמת להרגשת רעב, אפשר להקדיש כ 20 דקות בזמן העבודה לאכול מאכלים כדוגמת סנדוויץ´ טונסאי(או כל סנדוויץ´ גדול אחר), מנת שווארמה וישנם עוד הרבה מאכלים מזינים שמי שאין לו בעיית השמנה יכול לאכול. כדאי לשתות עם המזון להגברת תחושת השובע.

למעלה