שאלה מהו מספר הפרק שבו הילדים מחפשים חבר חדש במקום קני? תודה לעונים
N negy1993 New member 1/8/06 #4 תודה רבבבה ../images/Emo9.gif ומצטערת...אבל יש לי עוד שאלה מהו הפרק המשך לפרק שבו קרטמן מחפש את אבא שלו? ומה המספר? שוב תודה לעונים ושוב סליחה על כמות השאלות
תודה רבבבה ../images/Emo9.gif ומצטערת...אבל יש לי עוד שאלה מהו הפרק המשך לפרק שבו קרטמן מחפש את אבא שלו? ומה המספר? שוב תודה לעונים ושוב סליחה על כמות השאלות
N negy1993 New member 2/8/06 #6 חחחח אחלה שם ../images/Emo3.gif והמון המון המון המון המון המון המון תודה
N negy1993 New member 3/8/06 #7 ........עוד אחת ../images/Emo122.gif מה מספר הפרק שהילדים משחקים אמת או חובה וקייל מנשק את בבה? וכדי שאני לא אנדנד לכם על הפרקים, תוכלו אולי לתת לי אתר שבו אני אוכל לחפש בעצמי פרקים? תודה רבה
........עוד אחת ../images/Emo122.gif מה מספר הפרק שהילדים משחקים אמת או חובה וקייל מנשק את בבה? וכדי שאני לא אנדנד לכם על הפרקים, תוכלו אולי לתת לי אתר שבו אני אוכל לחפש בעצמי פרקים? תודה רבה
C Cutting Edge New member 3/8/06 #8 212 - Clubhouses אני לא מכיר אתר כזה, אבל את/ה יכול/ה לשאול בפורום.
N negy1993 New member 3/8/06 #13 ובגלל שאתם כ"כ אוהבים את זה מה מספר הפרק שבו קרטמן מאפר את היד שלו בתור ג'ניפר לופז? לא מצאתי דרך אחרת לתאר את זה
ובגלל שאתם כ"כ אוהבים את זה מה מספר הפרק שבו קרטמן מאפר את היד שלו בתור ג'ניפר לופז? לא מצאתי דרך אחרת לתאר את זה
N negy1993 New member 3/8/06 #14 לא חשוב מצאתי לבד../images/Emo8.gif שאלה אחרת: למה קייל לא הופיע בפרק criplle fight?
R richter New member 4/8/06 #16 אין סיבה מיוחדת יש מספר פרקים בהם אחת או יותר מהדמויות הראשיות לא הופיעו. לפעמים יש הסבר הגיוני (כמו שלישיית הפרקים 307-309 שקורים באותו הזמן), ולפעמים אין
אין סיבה מיוחדת יש מספר פרקים בהם אחת או יותר מהדמויות הראשיות לא הופיעו. לפעמים יש הסבר הגיוני (כמו שלישיית הפרקים 307-309 שקורים באותו הזמן), ולפעמים אין