שאלה

Bad N Stuff

New member
שאלה

מתי לאחרונה יצא עידכון רוסטרים למשחק ? עד כמה הוא עדכני ? ואם אפשר אני אשמח לקבל לינק אליו כי לא מצאתי בגוגל.

Bad N Stuff

New member
עוד שאלה

בתור אחד שבחיים לא יאמן מחוץ לאנגליה-ספרד-איטליה-ישראל באיזה גודל DATA כדאי לי לבחור ? אני רוצה למצוא את השחקנים המוכשרים שכותבים פה בשרשור...

sok777

New member
תשובות

בקשר לעדכון ההרכבים וזה אתה יכול למצוא כאן: http://www.managersnet.net/heb/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=63 באתר מנג'רסנט יש עדכונים לכמעט הכל, אתר מבורך. בקשר לשאלה השניה: זה תלוי בקבוצה בעיקר, כשאני משחק עם בארסה למשל אני עושה DATA נורמל. כשאני משחק עם הפועל חיפה אז עדיף לעשות LARGE או HUGE כדי למצוא כוכבים. לרוב בקבוצות גדולות לא צריך למצוא כשרונות רחוקים כי כל מי שבאמת טוב מראים אותו אבל בשביל קבוצות קטנות צריך. מקווה שעזרתי, סער.

Bad N Stuff

New member
אממ...

הורדתי משם את הפאטצ'... ומעודכן שם רק עד לינואר.. זה הכי מעודכן ?

SiC

New member
כן

לא יצא עדכון רשמי של פגרת הקיץ כיוון שהיא עוד לא יסתיימה. ברגע שיסגר חלון ההעברות בטח באינטרנט יהיה מופצץ בעדכונים אז המלצה שלי היא להמתין... בקשר לגודל הנתונים תמיד מומלץ לעשות על huge במידה המחשב שלך מספיק חזק לסחוב את המשחק ככה, כיוון שאז יהיו לך כל השחקנים בעולם ולא יקרה שתפספס כל מיני כוכבים צעירים ולא מוכרים.

Bad N Stuff

New member
נו טוב

נקווה שזה יוצא השבועיים הקרובים |חוסר-ידע-בחלוני-העברות|

xhka

New member
אפשר?

אפשר לינק ישיר לעידכון הכי אחרון שהיה ואם אפשר גם להסביר לי איפה מתקינים אותו ????

xhka

New member
אבל...

אחריי שעדכנתי את הפאץ הוא אומר לי שאני צריך להכניס את הדיסק ואני לא מצליח להשיג משום מקום קראק .....מישהו יכול להשיג ?? תודה...

למעלה