שאלה!!!

שאלה!!!

באיזה פרק סער גילה שמיטל היא הבחורה מהעבר?! הפסדתי הרבה פרקים באמצע, וראיתי את פרק 79 כשסער נזכר בסצנה מהעבר ואחר כך כשהם דיברו זה היה נראה כאילו ברור לשניהם שהוא יודע שזאת היא... הוא כבר גילה את זה קודם בפרק אחר? אם כן, מישהו יודע באיזה פרק? אני אלך לראות אותו בVOD.

B o N u s

New member
וואו, צריך להסתכל בתקצירים. אבל זה קרה בעיקרו

לפני היום הולדת של עובד. תבדקי בתקצירים של YNET בין 40 ל50
מקווה שעזרתי טיפה

gavan

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo58.gif../images/Emo198.gif../images/Emo221.gif

(אני כותבת מתוך כתבה בעיתון "ידיעות אחורונות") "האלופה"- הסוף עוד לא ידוע... "צוות ההפקה צילם כמה סצינות אפשריות של סיום הסדרה, כדי למנוע הדלפות לתקשורת. רק בשבוע האחרון לסדרה יחליטו חברת דרסט על סצינת הנעילה. בין אפשרויות הסצינות סיום- מיטל וסער יהיו בסוף זוג כנגד כל הסיכויים. סער ישאר עם בת זוגתו הנוכחית ליאן שעומדת ללדת. מיטל תיטוש את בעלה העשיר. הקולגה של סער, תום יהיה בסוף עם סיגי. ההצלחה הולידה עונה שניה שתעלה במרס 2007...." (כתבתי בערך את הדברים החשובים, לא מילה במילה...
)

Shaaachar

New member
לאאאאאאאאא../images/Emo70.gifתמשיכי על../images/Emo121.gif

העונה השניה! הם כתבו על העונה השניה! זה מעניין! מה הם כתבו? וזה ממש ממש מוזר שהם עושים את זה ככה עשו את זה ככה ב"מכל הבנות בעולם" (מרגיש מושפל שאני היחידי שראה את זה
), הם צילמו שארי מודיע לנטע שהוא בוחר בה, וצילמו שהוא מודיע גם למרי שהוא בוחר בה, ואז בסוף הוא החליט ושידרו את זה לפי הבחירה שלו...

linoy7

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gifבאיזה עיתון?! ב- "24"?!../images/Emo41.gif

gavan

New member
בעמוד האחרון...?../images/Emo198.gif../images/Emo221.gif

מה הכוונה איפה?

linoy7

New member
אה.. חח לא, כי יש כמה עיתונים..../images/Emo41.gif

טוב, תודה

למעלה